Ansiktsbehandling

Har precis fått en ansiktsbehandling av kära syster, guuuud va skönt det var! Speciellt o ligga o slappna av och faktiskt inte känna någon smärta alls, ingenting kände jag av i ryggen, sen fick jag lite ansikts och hårbottenmassage, helt underbart!!<3
 
Tidigare idag fick jag lite trevligt besök och en jättegod påse med massa frukt,tidning och choklad och ett fint kort av Degerfors Rid o Körsällskap, tusen tusen tack!! 
 
Sen kom även arbetsterapeuten hit med lite hjälpmedel som gör det enklare för mig här hemma, sånna grejer man inte tänker på annars men nu helt plötsligt så är min säng alldeles för låg, och är skitjobbigt o resa mig upp från sittande, sen har jag fått en liten "upphöjningskudde" i soffan så jag kan komma ner lättare o sätta mig.
Har även fått en "bräda" till badkaret så jag ska kunna sitta, och en snygg stol till badrummet som jag kan ha framför handfatet.
Så nu ser mitt badrum ut som ett riktigt snyggt pensionärsbadrum!!;)
 
Nej, det är tråkigt att det måste hända något sånt här för att man ska börja uppskatta saker och ting, sånna enkla små vanliga vardags sysslor, tex min byrå jag har i garderoben, kan inte öppna min strumplåda. Inte för den är så låg men kan ju inte böja mej ner, sätta på sig strumporna kan jag bara göra från liggande läge, kan inte borsta eller sätta upp håret om jag inte ligger ner, ja men liksom hur sjukt är det inte!?
 
Vi tar saker alldeles för mycket för givet men samtidigt så tycker jag att man kan ju inte tänka så hela tiden, vi lever ju IDAG. Och vi måste ta vara på att leva idag. Fast ibland kanske det är nyttigt men en liten tankeställare:)
 
Nu när jag inte har nått o göra om dagarna och måste vila o ta det lugnt så tänkte jag börja kolla på någon serie, nån som vet någon bra serie som redan har en säsong ute?:) 
Har så himla svårt o sitta still och idag har jag nog rört mig lite för mycket, har så himla ont så kan knappt gå till köket, imorgon blir det o ta de lite lugnare, men bara lite:) 
 
 
Kram på er allihop och ta hand om er! Uppskatta småsakerna i livet:)
 
Ser ni pensionärs badrummet;)
 
 
Fick även ett sidenlakan i sängen som gör att jag kan flytta mig lättare, guldvärt!
 
 
Special upphöjning till sängen:)
 
 
Och en liten söt lurv! Han fick jag inte med, han var redan här;)
 
 


Kommentarer
Jennie Kinnunen

Once upon a time är en jättebra serie! :)

2013-04-11 @ 21:32:43
Lovisa

Det är ju skitbra när du fått så små medel som hjälper otroligt mycket! Så mycket lättare för dig! :) skit i hur det ser ut, det är funktionen som är den viktiga! <3

Vampire Diaries kanske..? riktigt mumsig serie ;)

2013-04-11 @ 21:38:23
URL: http://Nikonda.blogg.se
Cindy

Ja eller hur :)

Har sett alla vampire avsnitt som kommit ut haha är en riktigt nörd när det kommerbtill den serien:)

2013-04-11 @ 21:42:08
Lovisa

Hehe, förstod nästan det! ;)
Gillar du kriminalserier..? Då kan NCIS va nåt :)
Ja tycker den serien är väldans bra!

2013-04-11 @ 22:03:04
URL: http://Nikonda.blogg.se
Malin

Hej hej!
Först vill jag bara säga att du är grymt stark som orkar kämpa på och hålla dig så positiv!

Tänkte före slå NCIS på söndagar kl 20.00 eller 21.00 på kanal 3 sen har du en humor serie som är bra på vardagarna kl 19.30 på kanal 5 de flesta bra serierna börjar kl 20.00 och 21.00 både på 3:an och 5:an

Hoppas något är intressant och fortsätt kämpa!!!

2013-04-11 @ 22:09:57
Christy

Du är så underbart fantastisk!
Det är tur det finns medel till var å var annat som hjälper dig fram i vardagen, såsmåning om kommer du kunna ta bort en efter en!
Det ska GÅ!
Och det SKA bli BRA!
TROR på DIG!

Och du serien "förhäxad" eller Charmaed på engelska är mycket beroendeframkallande, blandning med övernaturlig häxmagi och vardagliga relation,jobb och livs problem!
Kanske nåt?

STORA Kramar!

CK

2013-04-11 @ 22:52:02
Åsa

Kolla på ch131.com
där finns de en massa bös att kolla på :)

2013-04-12 @ 03:32:07
mammie

Hugo passar ju in jättebra. Det är en liten hund som pensionärer brukar ha. Skämt åsido. Mycket bra hjälpmedel fick du. Tur det finns så det gör vardagen lättare

2013-04-12 @ 05:38:11
Annelie

Det är bra att de finns. Försök nu att vila idag det blir för mycke även om man inte tycker det Kram på dig :)

2013-04-12 @ 06:47:10
Lena W

Men vad bra att det finns hjälpmedel, men jag blir lite full i skratt för det är så här vi har det på jobbet i alla badrum och de som bor där är ju något äldre än du :) Nu kommer det nog bli lite lättare för dig iallafall. Skönt oxå att se att du är på bättringsvägen. Kram

2013-04-12 @ 06:54:04
Lena W O

Kan rekommendera McLeods Daugthers. Har första säsongen om du vill låna! Kram

2013-04-12 @ 09:04:17
mammie

Hugo passar ju in jättebra. Det är en liten hund som pensionärer brukar ha. Skämt åsido. Mycket bra hjälpmedel fick du. Tur det finns så det gör vardagen lättare

2013-04-12 @ 16:17:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0