you made it

Hinner inte skriva så mkt, men nu har jag ju inget internet igen när mamma kommit hem så de blir inte mkt bloggande.. Ska lägga ner all min tid på mina stjärnor<3 Som förövrigt gick superbra båda två idag, red finona först på banan o hon var jättefin! Sen hoppade jag Gala o hon gick också superbra, är jättenöjd över dom båda!
I helgen ska jag jobba igen men ska försöka hinna rida båda två ändå.

Ne nu ska ja brumma hem o gosa lite me kissebebisarna som blir 7 veckor på söndag, dom är jättesöta o busiga, måste lägga ut lite bilder på dom snart med=)

Pussss

if you only knew ..

Fullsmockad dag!
Imorse åkte jag in till kga lasarett o som vanligt när man har ont nånstanns tar dom bara massa prover, o jag vet inte ens vad för prover, eller jo när dom stack världens största nål i armen på mig de visste ja ju var blodprov iaf hah.
Sen åkte jag till den där nya hästbutiken i kga fick med mej ett nytt hästfoder som jag ska börja med till Gala o sen en gummisnodd till Finona, eller egentligen till Sabina=)
Sen åkte ja hem o greja lite o sen vidare upp till stallet, mockade o gjorde klart allting o hann klippa halva Finona sen dog strömmen... men ska fortsätta senare. Och jag som trodde hon skulle vara en liten vilde o klippa så ja tryckte in massa tussar i öronen på henne o satte grimskaften under käken på henne, (gjorde mej värsta beredd med andra ord) o sen satte ja på maskin o hon brydde sig inte nånting, Duuuuktig ponnie=) <3
hon stog helt stilla o ja kunde klippa under magen o allting, STOLT!

Nu är jag hemma o ska göra tacogratäng tills mamma o jan kommer hem, nu har dom iaf landat en dag senare än beräknat... Ska bli sååååå skönt att dom kommer hem. Jag skulle aldrig klara mej utan mamma, iaf inte om jag bor kvar i sverige.. =)

Nej dags att sätta igång med maten o sen ska jag upp o rida Gala en sväng.

Pusss



<3

out with the old in with the new

Många det är som är inne o läser nu då, hm undra vad det kan bero påååå? ;)
HAHA!

Ridningen idag gick iaf jättebra, Gala var lite småstel men de är förståligt, men hon gjorde sitt bästa iaf tycker jag, synd bara att hon såg spöken lite överallt fastän vi var på banan? Imorn får hon vila det behöver hon nog, finona får gå en sväng imorn iaf, är jättesugen på o longera henne för o se hur hon rör sig, eftersom hon inte kan galoppera normalt när man sitter på....
Efter stallet åkte jag iaf o rösta o sen ner te järnverket o skrev schemat för imorn.
O nu är jag äntligen hemma o vill bara lägga mig ner o aldrig mer resa mig upp. Men har fortfarande lite grejer o göra.. O sen vill jag ha pizzzzaaaaaa!! Mm de ska jag ha!

Nej nu ska ja ner i källarn o fixa lite=)
Puss!!

Hittade lite gamla bilder!!! hahah de finns alldeles för många...

Ja o Madde i 1:an? haha

Firmafesten för 4? år sen =)

hahahhahaha. Lilla Diesel!! =)

God morgon onda kropp

Jag har ont precis överallt, Mest är det nog träningsvärk efter båda passen, men my ass huuuuurts..
Måste ändå upp o rida idag, Gala har nog med lite träningsvärk så de blir ett lätt pass på banan med mycket skritt, sen kanske jag skrittar ut på henne en liten stund som omväxling, Finona ska iaf få röra på sig lite mer idag, tror jag tar en tur runt bäcken med henne=)
Sen ska jag upp till hagen o kolla hur mycket mer rep som behövs.
Ska väl göra mig klar nu, skriver nog mer ikväll.
Pussheej



---------------------------------------------------------------------

Something happened
For the very first time with you
My heart melts into the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy

I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Trying hard not to hear
But they talk so loud
Their piercing sounds fill my ears
Try to fill me with doubt
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling

But nothing's greater than the rush that comes with your embrace
And in this world of loneliness
I see your face
Yet everyone around me
Thinks that I'm going crazy, maybe, maybe

Blå skinka..

Precis vad jag kommer att ha imorn!
Fick mej en liten åktur av damen idag, hon var inte dum hade bara lite för roligt o tyckte väl att gasen skulle vara i bott, vilket jag inte höll med om.
Men jag är suuuper nöjd med den här dagen! Kursen hos Mariana var verkligen jätterolig o de gick sååå himla bra!
Gud hon är så bra min häst<3
Åkte hemifrån halv 8 o kom hem 21 typ, vart en lång dag men de var de verkligen värt!
Först red vi ett dressyrpass och jag tyckte hon satte allt! Kändes jättebra i traven o galoppen o i öppnorna,slutorna o skänkelvikningarna. Vi brukar ju ha lite svårt för de där o de brukar alltid bli halvbra eller skit. Men nu visade hon allt vad hon kan, STOLT MATTE!
Hoppningen var jag ju då lite ringrostig i... var ju 1 år sen jag hoppade ordentligt o de märktes haha. Men nånstanns måste man ju börja?=)
Vi ska ligga i hårdträning nu (min takt av hårdträning) så att vi kommer ut nästa år o kan tävla lite.
Finona fick vila idag då, jag tar med henne ut på en tur imorn så hon får galoppa av sig lite.
Nu ska jag sova, är helt slut o har ont i hela kroppen, får se om ja tar mej ur sängen imorn.. :)

you're sooo ridiculous

Jag kan verkligen inte sova bra här hos mamma, fast nu har jag sovit i soffan iof, men hundarna väcker mig kl 4!! Och vill gå ut.. ja de e ju bara o gå upp o släppa ut dom, vad gör dom då? Sätter sig o bara kollar. Jag känner mig som deras slav..

Jobbat idag iaf o efter de åkte ja hem o väntade på sabina som var ute o gick me monstrena, så skjutsade jag hem henne o sen åkte vi upp till stallet, mockade o grejade åt pärlorna så båda får vila idag kan nog vara bra för Gala o ta en dag innan träningen på lördag.
Nu har jag precis dammsugit o tog även med hela trappen ner till källaren o lite där nere, men det här skriver jag bara för mamma läser hahah, jag vet ja e såå duttii, men ska städa på tisdag innan dom kommer hem o då ska ja även moppa alla golven så de e rent. De finns ju inge bättre o komma hem till ett rent hem när man varit på semester. O de är dom värda för sen blire hårdköra med mitt projekt ;P finns alltid en hake haha

Nu ska jag skjutsa duane till kronhallen o sen ska jag mysa ner mig i soffan o ligga där hela kvällen :)

Pusssss





Saknar er varje dag mina vänner

...

Jag saknar er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!








Fan vad jag saknar er.

..

Nu har jag internet i en vecka, mamma o Jan är i Egypten så jag är hundvakt, svårt att hinna med allting med tur det bara är en vecka.
Gala har iaf kommit hem nu då, o det gick bra =) På lördag ska vi på kurs i Askersund första gången på över 1 år. Har inga förväntningar direkt utan får ta de som de kommer. Nånstanns måste man ju börja?=)
Sabina har vart med o ridit Finona några gånger nu, det går skitbra faktiskt! Igår red vi en stund på banan o sen upp i skogen o galoppa lite och Hoppa lite med! typ 30 cm eller nått men det gick ju bra!=)

Nu väntar jag på syster yster så ska vi upp i skogen med hundarna o leta lite svamp, sen blir de nog stallet o rida en sväng.

Ska gå in o sätta mig på kontoret en stund innan hon kommer, så nu blir de inge mer bloggande!

Hade bra, pusssssss


Tjollaaaaaaahopp

Full rulle...
Nu startar jag mitt nya lilla projekt. Ska bli jättekul o jag är super taggad!!=)
Idag har vi varit och inhandlat det första materialet på Cheapy. Och testade lite grann. Det blir skitbra tror jag, eller ne jag vet att det blir skitbra.
Nu har jag inte tid o skriva mer, ska köra på lite folk sen upp till stallet o fixa o greja. Sen hem o sova. Upp tidigt imorn, har jobbet i helgen. Men ska gå upp riktigt tidigt imorn så jag är klar till senast elva. Sen bär det iväg till Södertälje!!=) Tur jag får bra sällskap, men synd att Lovisa inte kunde hänga på bara..
Sen har jag fullproppat på mitt schema av den tiden som blir över på den här lilla helgen..

Nej, dags att sätta fart!!
Pussheeeeeeej

Nyfikna?

Ja de ser ja ju på statistiken, den har ju skjutit i topp! haha
Men ja kan väl ta mej tid till ett litet inlägg.
har ju fortfarande inget internet, fast det gör inte så mycket=)
Annars så går allt mycket bra! Försöker jobba så långa dagar jag kan, sen har jag ju varannan helg med, men de går faktiskt helt okey o jobba helg. Är ju ganska enkla ställen o städa så.
Med Finona går allting bra, har äntligen fått tag i en hoppsadel, eller böt faktiskt ut den mot min dressyr. Kan ju inte rida i dressyr alls. Men nu känns det mkt bättre. Igår red Lovisa o jag till banan skulle prova o hoppa lite grann var ju sisådär 1 ÅR sen.... Alldeles för länge sen, men det gick faktiskt KANON bra. Vi höjde lite grann o hoppade två gånger sen var jag så nöjd som jag bara kunde bli, vart helt paff att hon tog det så enkelt. Inge kompicerat alls, Lovisa kan ju intyga att jag var ganska glad efteråt haha=) Goaste ponnyn=)

Idag åkte Lovisa o jag o hämtade en transport, fick såklart tillbaka min gröna fina=) ganske sliten men fin i mina ögon. Så skulle vi ju då sätta upp lite text på transporten, enklare sagt än gjort! Jag kan ju inte säga att de vart fint men nu är den uppe iaf. Vart helt trångt o "Nya Hambostäd" sitter typ mitt i vecket haha, skitfult. O sen vart det helt rörigt med.. O sen vart de snett med. Men vi hade ju inte kunnat gjort det bättre själva. Men som sagt nu är den uppe! O finns inget jag kan göra åt saken.

Oj efter den här lilla texten har jag typ skrivkramp haha!
Längtar förresten som bara den tills imorn, ska åka o kolla en sak o sen får jag ett mycket viktigt samtal o ja hoppas på det bästa.
Kul!

Ne nu ska jag åka hem har massa o göra.
Hade bra allihop!=)
Pusssssssss



Jag bjuder på dom här hahahah
RSS 2.0