Ojojojojoj.....

Nu var det nästan 3 veckor sedan jag skrev här!
Men jag har ju inget internet hemma och har jobbat väldigt långa dagar de senaste veckorna så har ju inte varit så lätt=)
Och nu hinner ja egentligen inte skriva så himla mycket heller, men jag ser att de är måååånga som är inne o kollar varje dag haha, hmm endel är visst lite nyfikna ;)
Har ju iaf fått hem Finona nu, hon är jätttefin=) Men en riktigt skitgris i hagen.. hon letar upp den värsta goa lerpölen o slänger sig i där, då blir man extra glad när man kommer upp till stallet=)
Har bara en dressyrsadel till henne nu och jag rider hellre barbacka o de går faktiskt bra! Vi tar de lite lugnt o skrittar o travar lite grann har provat nån galopp på banan men håller på o ramlar av varenda gång.. hon är ju som en liten studsboll.. typiskt araber=)

Har även fått fem små kissebebisar för ett tag sen, FEM alltås.. Nu är det ju lugnt de ligger där i lådan o har de gött men sen när de börjar springa omkring så är de nog inte lika roligt längre, o lilla Hugo tror ju han är pappa till de där, vaktar dom hela tiden haha.

Jag "missar" mina baram guuurls!! Men vi håller på o drar ihop en återträff här snart som kommer o ske i stockholm, ooh va jag längtar de va alldeles för länge sen nu.

Ne nu har jag faktiskt inte tid o sitte här o skriva=)
Ska göra mitt bästa för o komma igång me bloggningen igen. Om jag vill säga får internet snart.
Ha de bra o pussss på er allihop <333333

RSS 2.0