Lilla Ladan

Nu var det länge sen jag skrev. Har haft jätte mkt o göra senaste tiden skulle jag skriva allting skulle jag aldrig komma från datorn.
Har iaf haft världens envisaste,galnaste,bråkigaste,träligaste,svåraste häst o göra med. Gala alltså, Finona lever ju livet som vanligt=)

Drar det lite snabbt.. Fick först ta ut veterinär för en konstig svullnad vi inte visste vad det var, o de visste inte veterinären heller.. Då stog hon på antibiotika i 6 dagar, sen bara försvann det, så då bestämde jag mej att åka in till ATG ändå för nånting var det ju, hästen kunde ju inte ens gå:S
Kom iaf till statoil o där fick vi vända eftersom Gala hade förvandlats till ett monster i transporten sparkade som en idiot! Böjde hela bakbommen o vart jättesvullen i båda benen, (inte så konstigt). 1 vecka senare provade vi lasta igen med Finona som sällskap, då hann jag inte ens kliva ur transporten innan hon började igen. Så de var ju "bara" o lasta ur..
Så flyttade vi till nya stallet, första dagarna gick bra, men sen ville Gala inte gå varken ut eller in ur stallet, pga att hon inte ville gå snett ut genom dörren. (!!!!!) Då fick vi riva ner lite av hennes vägg o göra en större dörr, O halva den dörren går rakt från hennes box, så nu går hon ut o in normalt när hon kan gå rakt ut. KRÄSEN!!
De vart en jävla massa jobb kan ja lova, o de är inte klart än.
Och nu har hon varit svullen i ena bakbenet i snart 3 veckor, o det är efter alla sparkarna när vi skulle till atg. Hon är inte halt o är inte öm men svullnaden går inte ner, det blir lite bättre när jag skrittar men konstig ändå.
Kan ju vara en senskada för det behöver dom ju inte visa hälta för...
Vet kom ut i fredags o vacc henne o tyckte jag skulle åka in till atg o kolla henne.
Så imorn kommer först distriktsveterinären ut o tar blodprov o ger henne lugnande o sen lastar jag o åker in till atg så får dom kolla igenom hela henne, o då får dom röntga hela hästen om de behövs. kosta vad det kosta vill bara jag får reda på om det är nått o vad det är!! Hoppas det inte är något allvarligt med lilla ladan..

Vore ju trevligt med lite sällskap imorn med men ickeeeee

Sååå det vart ju ganska mkt o skriva men nu vet ni som är nyfikna=))

Annars är allt bra!
Nej nu blir det lite frukost.

En fin vänskap

En underbar vän!! Åker ner till älskade Nathalie om några timmar, tror ni jag längtar!!!! Var alldeles för länge sen vi sågs nu. <3



Stallet

Före...

Före..

Före..

Efter

Efter

Efter

5 Dagar senare så var de äntligen klart! O de duger gott o väl för mig o mina pinglor:) <3
RSS 2.0