25 Januari

24 Januari

Idag har jag faktiskt rört mig lite mer än vanligt.
Fast har haft väldigt ont i foten idag men jag överlevde smärtan.
Har bakat en Tigerkaka så mamma o sabina var här o drack kaffe o provsmakade, skönt med lite sällskap måste jag säga:) Så var dom så snälla o tog med hugo ut på en liten promenad, det är ju lite svårt för mig att gå ut o promenera med honom, orkar typ till brevlådan o sen tillbaka, höften tar verkligen stryk av att allt hoppande.
Imorgon så ska jag iaf utanför dörren lite. Ska nog hälsa på farmor en sväng o sen kl 18 ska jag ner till Rehab där resten av hambosarna är. Kan ju inte göra så mkt men träna lite armar o mage går ju säkert=)
Jag kan även ha sån tur att min träningsmaskin kommer imorn, ååhh det skulle vara SÅÅ kul!!

När ja bara går hemma såhär om dagarna o inte kan göra så mycket så vill jag bara baka baka baka, hela tiden!
Har dock ingen lust att ens smaka på det men att baka de gör jag gärna!=) Så ska se vad jag kan hitta på tills på fredag.
Nej nu ska jag inte sitta här hela kvällen, snart kommer Jonas o då ska vi kolla tv, blir nog nån film också :)

Pusss
lite bilder från en härlig tid :)

23 Januari

Det känns som jag har haft det här gipset hur länge som helst nu o ändå har de bara gått en vecka..
Börjar bli lite rastlös o smått irriterad på att jag inte kan göra saker själv. Det är ju inte lätt o ha med kryckorna hela tiden o överallt. Skulle dammsuga hemma idag o de gick väl inte så jätte bra.. sluta med att ja typ stog på alla fyra o plocka hårbollar på mattan för de va lättare...
För övrigt har ja inte gjort så mycket faktiskt.. kollat på film o varit o handlat lite, skulle laga mat tänkte jag men det får bli imorgon istället.
Har försökt stö lite på hälen på foten men de går bara inte, minns inte hur länge jag hade kryckor förra gången men ja vill bara bli av med dom nu! Men såfort ja lägger lite lite tyngd på hälen så känns det som benet ska gå av igen.. O sen när jag vrider på foten så känner ja hur benet liksom hoppar till.
Får lugna mig lite iaf tills det sitter fast ordentligt o ingenting rörligt sker i foten.
Nu är jag iaf hos Jonas o vi har precis gett hans spindlar mat, o hon åt!! O ja fick faktiskt en bild på när hon vänder sig om o har syrsan i munnen, ska se om ja kan lägga upp den sen, lite häftigt tycker jag =)

Pussss
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kolla de små ögonen!!! :)

22 Januari

Söndag idag då, inte så speciellt för mig alla dagar känns som söndagar tycker jag.
I helgen har jag iaf varit hundvakt åt mamma och Jan som har varit på en kryssning till Helsingfors, det har gått bra, har kollat på massa avsnitt av vampire diaries, helt besatt ju! Men det är ju så jäkla bra!!!
Har även beställt en lite träningsmaskin, en maskin jag inte behöver belasta foten med.
Lagom stor o ha framför tv i vardagsrummet, kan ja kolla på tv samtidigt. Får även med två dvder till den.
Då har jag ju lite o syssla med när alla andra jobbar o ja är hemma själv=)

Sitter hos Jonas nu o vi har precis ätit och hunnit kolla på ett avsnitt, nu ska vi bada!! så himla skönt ibland önskar man att man hade ett eget badkar hemma=)
juste, har även färgat min fina utväxt jag hade, ser numera ut som en albino i huvet, tur ja är sjukskriven så ja inte behöver visa mig för hela världen=)

Hade bra sålänge.
Pusssss

17 Januari

Sovit sovit sovit och sovit.
Vaknade inatt ett par gånger av att ja hade lite ont annars har ja sovit som en stock :)
Vaknade strax före nio med när Jonas gick till jobbet o sen sov jag till nästan 13!!
Sjukt trött blir man av medicinen, fast det är skönt att man kan sova så känner man inte smärtan.
Idag har jag iaf varit till Apoteket o hämtat ut medicinen, självklart var mamma tvungen o parkera på andra sidan vägen... Det är inte det att det är jobbigt att hoppa utan jag skäms när ja kommer hoppande över gatan.
iaf så åkte vi till kronhallen o handla lite, o nu sitter ja hemma hos mamma igen o har precis druckit lite kaffe, slank väl ner en chockladboll eller två oxå, skärpning! Nee nu när ja har ont får ja gotta mig lite:)

Jävla foten fortsätter o blöda sen ja ramla igår, dom tre andra operationerna har jag aldrig blött så mkt..
Slutar det inte imorn så får jag nog ringa in, kan ju vara så att stygnen har lossnat eller nått, iom att ja landa på foten..
Äter ju så mkt smärtstillande så jag har ju inte mer ont än vanligt heller, så de e svårt o veta. Men bättre o ta de säkra före de osäkra! Och hädanefter ska jag inte dra mig!
Snart när mamma är klar så får hon köra hem mig, ska ta mig något o äta o kanske slå på en bra film.
Längtar till jag får träffa min doris med som kommer hem om ett par veckor! Säkert dyng brun som hon är!!
Vi har vart ifrån varann för länge o jag behöver en gnutta doris känner jag.

Juste har glömt o berätta vad jag fick av Angelica i födelsedagspresent, ett "bartender-kit" i rosa!! Med massa små grejor så nu är de ju bara till o träna på! Skulle ju egentligen ha åkte den 5 februari på utbildningen, men eftersom saker o ting vart som de vart så får jag ta det till hösten istället. Man får tänka att det är meningen det som händer nu.
Allting har en mening, enligt mig iaf :)
<3

Operation klar!

Åh det är så skönt att det är klart, nu är det bara läkningen som återstår, men ingen mer operation!
Längtar tills jag kan åka o köpa mig ett par riktigt bra walking skor o kunna gå ut o gå utan smärta!!
Helt jävla underbart!
När jag var klar så kom Jonas o hämta mig i kga, var lite små snurrig av medicinen men tyckte ja hoppade fram hyffsat bra på kryckorna. När vi kom till entren där det satt massviss med folk så drar jag mig självklart!! Ja bli så trött på mig själv, att jag alltid måste vara så klantig!!
Blodet rann rejält.. massor på golvet o hela bandaget var rött o äckligt. Jonas fick gå tillbaka o hämta sköterska så fick hon fixa till bandaget åt mig. Det var ju ingen större fara men fan va ja skämdes.
Åkte hem till Jonas o somna så gott i hans säng, är fortfarande här o nu ska vi kolla ett avsnitt av VD.
Han är så bra Jonas finns ingen som han o ja är så glad att ja har honom, min numera lilla slav:) <3
Skriver nog lite imorn med, nu när jag inte har något liv....
Pusshej!

16 Januari

Har haft fullt upp de här dagarna, har städat hela huset (nedervåningen) har tom tvättat hela klädseln till soffan!
Så nu är de rent, förutom all katthår som kommer tillbaka på en gång..
I Lördags var jag o red Frida, Bettan på Toy Boy och Martina på Smina.
Det gick superbra, Frida bara knatade på precis som om hon hade gjort det i hela hennes liv, underbar häst!
Känns lite tråkigt att operationen vart nu då jag inte kan rida något, hade verkligen varit jättekul o börjat trava o galoppera på Frida men Gud hade andra planer för mig.

Nu sitter jag o väntar på att mamma ska hämta mig, ska vara inne i kga om 1 tim, måste hinna lämna Hugo före med, så hon kommer nog snart.

Är så himla hungrig med, får ju inte äta någonting!! Ååååh magen bara skriker..
Brevid mig har jag en stor fet chockladask som är kvar från jul, vet att det är mycket gott i den...!
Får inte ens dricka vatten..
Men nu ska ja sluta gnälla o göra mig iordning.
Puss!

Pics

Håller på o städar o grejar hemma i "mitt" rum hos pappa. Köpte lite ramar häromdan på Ikea så nu ska jag skriva ut lite fina fotobilder på Gala och Finona. Klickade mig precis in i mappen med bilder som togs dagen innan jag åkte till Indien, på mig o Gala.
Jag var ju inte hemma när Gala togs bort, jag orkade helt enkelt inte med när min finaste pärla fick lämna jorden.
Bettan var så snäll och hjälpte mig att ta hand om Gala de sista dagarna.
Istället kommer jag väl ihåg när jag och Angelica satt på tåget i Indien, vi hade ca 40 timmar kvar av tågresan och då fick jag ett sms att Gala var i himlen.
Älskade fina Galadriel.
Så nu passa de bra att lägga upp lite bilder på min fina!






13 Januari

Jag fasar för fredagen den 13, ogillar dagen så mycket det går!
Har redan slutat jobbet för dagen, är fruktansvärt otaggad på allting nu före operation, känns som de kvittar om ja gjorde en lång eller kort dag på jobbet ska ju ändå vara sjukskriven till Mars så värst mkt pengar får jag ju inte.
Häromdagen på gymmet kändes det som de kvittade också, kan ju ändå inte träna på länge. Fastän varje träning är ju bra o ger alltid något men ändå, otaggad så in i bomben!
Halv tre ska jag vara i stallet, Bettan på Smina och jag på Frida ska ge oss ut på en liten skritt tur, fredag den 13.e.. smart va? Nej men de kommer gå bra, o gör de inte de så är de bara nya tag som gäller. Frida är ju ung o får vara tittig o studsig om hon vill, (inom min gräns).
Så nu har jag alltså en timme på mig innan jag ska dra mig bort mot stallet. I vanliga fall skulle ja ha lagt mig i sängen o titta upp i taket men nu ska ja inte göra det. Tänkte ta vara på den här lilla timman jag har. Kanske städa lite o köra en maskin med tvätt. Vara hurtig! Göra nytta :)
Hugo får sig en promenad senare istället.

Jahopp nu skickade Bettan sms att ridningen blir inställd, det står långtradare på grusvägen som ska ta upp timmer. Inte värt att ge sig upp o krångla sig förbi på en unghäst, det skulle jag nog inte ens gjort om ja satt på Gala eller Finona.
Måste väl va meningen eller? Fredag den 13!! 

Nu fick ja massa tid o göra massa nytta. Bara o sätta igång då!!

Trevlig helg på er :)

Saknar Sessan, vi ses i April <3

12 Januari

Vilken jobbig dag!!
Suttit på kontoret från imorse till nu, tänkte bara slänga in ett inlägg o sen åka hemåt.
Hade tänkt skicka till Bettan idag om att jag kunde rida Frida, men nu är klockan snart 18 o mitt huvud är allt annat än med just nu, o vad har vi för väder???? Blää!! Ge mig lite sol=)

Lilla Frida är ju inte så liten längre, har växt ikapp oss alla o har blivit en riktigt läckerbit! Eller kommer o bli åtminstånde! Men snygg det är hon o hon kommer bli en riktigt fin ridhäst om ett par år.
Har suttit på henne ett par gånger med Bettans hjälp på julaftons morgonen gav vi oss ut på en liten skritt tur med två andra pollar från stallet. O då var det första gången frida hade ryttare på ryggen utan någon som ledde henne. Hon skötte sig så fint så fint. Och häromdagen när vi var ute o skrittade med Martina o Smina, ja då vände vi på grusvägen, helt själv!! Vi var till o med före Smina med vändningen! Bra va!?

Imorgon är det min sista jobbdag, sen blir jag sjukskriven i 6-8 veckor. Känns väl inge vidare men det är en bra tid att göra min operation nu så det får bli så.
Ett jäkla skit att jag inte kan rida är det också! Men ju snabbare jag får det gjort desto bättre. Jag får helt enkelt hålla ut. Hålla mig sysselsatt på andra sätt, tur ja har mina slavar. Min lilla Doris kommer ju hem i Februari med så hon kan ju räkna med många koppar kaffe o ett jäkla kortspelande;)

Nu ska jag dra mig hemåt o få lite mat i magen sen gå ut en liten promenix med Hugo. Jobbigt o sitta i kontorsstolen hela dagen ju.


11 Januari

Jag vill bara blogga,blogga,blogga,blogga. Få in den där blogglusten igen!
Det är ju bara såå kul att gå tillbaka o läsa några inlägg från "förr"
Men ja tänkte att det får ta den tid det tar, även om det bara är några rader typ tre dagar i veckan eller färre, så har ju jag ändå tagit mig tid till datorn och tagit mig tid tilll att klicka mig in här.
SÅ så är det.
Nu sitter ja faktiskt hemma hos Jonas de var därför det var så lätt o gå in o skriva.
Använder ju knappt min dator hemma längre, det tar ju sån himla tid o starta upp den o allt o nu går det ju o göra precis Nästan allt i telefon.. Ja förutom att blogga då för det kan jag inte från min, det är nått knasigt=)
Men nu ska vi åka hem till pappsen o äta fläskfile! mums o sen göra lite chockladpudding med grädde till!
(Jag har ju faktiskt varit o tränat)
På måndag smällere!!!


Saknar min tjej något otroligt <3

Fina, Glada lilla Hugo på julafton! :) Nyklippt är han med ;)
glaad tjej !
Farmor och barnbarn <3

10 januari

Nu har jag raderat allt jag skrivit ett antal gånger, lägger upp ett par bilder istället!




RSS 2.0