Den stora frågan...

Igår lämnade vi Finona hos hennes nya hem.
Hon får det säkert jättebra där, men känns väldigt jobbigt nu.
Jag har ju aldrig velat sålt henne förut för jag ville inte att hon skulle bli en vandringspokal men nu vet jag att hon kommer få stanna där livet ut.
Så nu bor min fina skönhet med hennes mamma igen. Förhoppningsvis funkar de väldigt bra tillsammans då de är så himla lika.
Jag har många fina minnen med min lilla skrutt, hon har ju trots allt varit min i nästan 7 år men i mitt hjärta är hon min föralltid.
Så nu ska jag försöka ta mig ann det stora frågan vad jag vill med livet, fasen vad jobbigt det är att inte veta!
Ha häst och resa går ju inte riktigt ihop om man inte nöjer sig men en veckas semester i halvåret...
Jag vill ju så gärna båda två!! Men vad vill jag mest?
Jag kan ju alltid skaffa häst när jag känner mig färdigrest men är såå sugen på att komma igång med hoppningen igen, träna o tävla o skaffa fälttävlanskort och börja med den grenen:)
Men vill också resa o se världen, Indien ska jag ju tillbaka till snart men efter det... Usa, sydamerika, Frankrike,England, Australien, Italien, Sydafrika, Kina, Indonesien...........
What to do, what to do...
Mina fina pärlor <3

3 Februari

Februari månad redan, de går undan minsann o våren närmar sig.
Känns som en evighet sen jag var i Sverige under våren, en del säger att sverige är som bäst under våran, själv så bryr ja mig faktiskt inte så mycket så länge det inte är snö.
Tillbringar ju hellre min tid på stranden nånstanns där problem o bekymmer är långt bort, eller?
Jag är fruktansvärt förrvirrad nu och har varit det ett tag, och lär va det ett tag till!
Angelica är i paradiset nu, och kommer hem på måndag. Känner jag henne rätt så vill hon absolut inte hem. Men jag är otroligt glad att hon kommer hem, jag behöver henne verkligen nu.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Det finns en sak som jag verkligen skulle vilja köra på, bara pang på:) Helhjärtat och lägga all min tid mina pengar min energi o bara allting på! Jag skulle verkligen vilja det. En dröm är det, och det skulle absolut vara en nystart och jag tror jag skulle må himla bra av det. Men om jag gör det så kan jag inte bara dra mig ur sen, vet inte om jag är redo för det och iom det så vet jag inte om jag vågar. Det skulle betyda att jag är fast här isåfall. Och det gör mig livrädd. Men samtidigt så känns det lite som att det är nu eller aldrig, inte aldrig, aldrig för nångång kommer det att bli av men då kanske det inte blir lika bra. Och jag vill ju inte bli fast här, och om jag ska räkna med det här som att "bli fast" här så är det ju inte alls bra!! Men jag vill, åh vad jag vill. Men jag vågar inte, tänk om det går fel? vad mycket går jag miste om?
alltså jag förstår att det är förvirrande för er att läsa men huvudsaken är att jag får ner det här. Det bara trycker i huvudet på mig varenda dag och tankar snurrar så det känns som hela allting kommer explodera snart om jag inte får ut det här.
----------------------------------------------------------------------------------
Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, o just det här är bara en av sakerna jag har i tankarna.
Den andra saken är åtminstånde lika stor och den tredje saken handlar om liv och död.. på riktigt.
Vilka problem jag har va=) haha De finns folk som har det värre.
Frågan är om jag verkligen ska lägga ut det här, det känns ju tom lite bättre nu när jag skrev av mig lite.
Nej Angelica, nu jävlar får du komma o hjälpa mig!
RSS 2.0