Pics


Bushumör


Skål! l'chaim! Cheers! Mazel tov! Prost! Salud! Sante! Kippis! Jamas! Chukbae!
And cheers again to Ella o för hennes siste kväll med oss.. =(



Ledsen i ögat..

Jag var ledsen, Ella var stark

Näääääärbild

*Vink*Vink*

Här bor jag förresten.. På tiden va=) Högst upp till vänster e min korridor=)

Jagar svans

?

Tusen tack Sabína för halsbandet! <3=)

Ja älskar´t !

Min nya tröja som ja fick med i paketet var suuper skön o mysi =) Tack igen <3

Nu ska ja sova, upp kl 6 imorgon, (5 i svennetid). Sen ledig 2 dagar häääärligt.

Saknar er, Pusssss <3

Mammie & Syster <3

Fyfan vad ni är underbara! Ni är så himla bra så ja vet inte vad ja ska säga. Jag fick mitt paket idag!!!
Satt på lunchen när Liora kommer ut med ett stort paket. Alla vill ju ha paket såklart o när ja såg att hon kolla på mig så fick ja ont i hela magen! Ville bara gråta när jag satt där o skulle öppna de. Ni har gjort min dag. Ni har gjort min vecka. Ni har gjort så jag saknar er ännu mer. Fick ett handskrivet brev av Sabina, väntade med o läsa de eftersom jag visste att ja skulle börja böla som en gris. Men nu har ja precis läst det=) Bland alla glädje och saknads tårar så kunde jag självklart inte hålla mig för skratt när jag läste vissa saker, men vad ska man vänta sig från Sabina? Haha. Men ni är bara så bäst o jag längtar så otroligt till vi ses, nu är det precis sju veckor kvar tills vi träffas <3
 Har precis tryckt i mig en halv chocklad kaka Marabou på 10 min!!! Nu mår jag lite illa.. Men jag ska vara så jääävla snål med den här chockladen. För första gången ska jag verkligen vara så jävla snål ja bara kan. DEN E MIN!!! <3

För övrig så har de hänt väldigt mycket o väldigt lite...
Ella har åkt o ja kommer sakna henne till 1000!! Men hon gjorde rätt som åkte, jag skulle ha gjort precis samma sak om jag var i hennes situation. Det var ju inte mening att det skulle bli så men vi ses i sommar igen hela gänget! =)
Dom sista timmarna innan hon åkte var jätteeebra. Vi satt på en restaurang och käkade lite gott o pratade o skrattade tog även massa kort haha. Ska lägga in dom om en stund=) Det är minnen för livet o jag trodde aldrig att jag skulle få så bra vänner här nere o ja trodde heller inte att jag skulle ta så hårt när någon av dom åkte härifrån. Men jag antar att det är positivt. För det är ju med er som jag har upplevt den här kibbutzupplevelsen o det är ju ni som fått mej o skratta varje dag o de är ni som fått mej o mått så bra. Vi har varit bra för varandra helt enkelt. O de va som vi pratade om igår att på bara 6 veckor har vi kommit så nära varandra vi har verkligen klickat med varann så snabbt o så lätt. Ni är iaf otroligt underbara människor o ja e så glad att jag träffade er. Men än är det inte slut;) Vi ska ju genomföra våra små planer i sommar =)

På fredag är de valborg! O då fyller lilla oj förlåt du e ju inte så liten längre=) Men Duane fyller 17 år!!
Så de ska firas! Inte att duane fyller år men, eller ja kan väl fira lite på några mils avstånd.
Men vi ska har rena rama Swedish Night!!! O de kommer bli sååå bra, Planerna är i full gång!
Först tänkte vi hoppa över det eftersom sista veckan inte har varit sådär jättebra o varken ja rebecca eller lovisa hade väl nån större lust.. Men nu ville alla andra volontärer att vi skulle fixa de här så nu kör vi!!
De kommer super. Vi ska leka svenska lekar o dricka gott o ha en brasa såklart o grilla lite oså=)
Ska planera mer när alla har slutat jobbet!

Ne nu ska jag lägga in lite bilder på datorn så lägger ja upp dom sen=)
Dom är inte jätte fina men ja får väl dela med mej eftersom Sabina o mamma var så snälla o skicka ett paket!!=)

Pussss <3

......

Har suttit här i typ 20 min o inte kommit på vad ja ska skriva som rubrik.

Nu har jag suttit här i ytterligare 10 min för o inte veta vad ja ska skriva eller hur ja ska börja..
De här är ju ett tråkigt o meningslöst blogg inlägg men.. det måste ju finnas sånna med..
Saknar min Pau som bara den, vill bara praaata med nån som man kan säga allt o inget till.
Men snart så=)

Degerfors.. HAHA! Vad kan jag göra om inte annat än skratta! Degerfors i ett stort jävla nötskal.
Även om ja är flera 100 mil ifrån lilla hålan som kommer ryktena hela vägen hit. O ja har fått mej ett gott skratt o även en riktigt äcklad känsla. FY! Det finns folk till allt=) Endel förvånar mej faktiskt hur långt dom kan gå, eller hur låååågt dom kan.. lååågt alltså tror knappt nån fattar men ja menar inte i nivå.
Ajja, det är inte mitt liv o ja ska inte lägga mig i. Men jag trodde inte det om den personen.

Jag kommer förmodligen få börja jobba i kibbutzens plast fabrik. jag är så jävla GLAD för det. Ja kommer att få städa!!:D Tycker det ska bli skitkul verkligen. Men inget är säkert än får se vad de blir får förhoppningsviis svar imorgon.=)
Har inte så mkt annat att säga just nu..


Tänker på min vän Ella, jag finns här o tänker på dig <3

Jag är såå glad att jag åkte hit, och ja är såå glad att jag hade turen att komma samtidigt som de här underbara personerna jag har träffat. De är guldvärda o kommer att göra min kibbutzupplevelse bättre än jag hade kunnat trott. Tack för ni bara är så bra <3

Lite bilder kommer här.. endel kan man ju skratta liiite mer åt haha =)
Såg nu vad blek jag var när jag kom.. Tur ja inte ser ut som ett spöke längre...








2 days off

Det går så snabbt när man är ledig imorgon är de redan jobb igen. 6.30-8.30 ska ja jobba med Ella o Rebecca i Members. Sen får vi se vad det blir efter det=)

Ska skriva av mej lite vad som hänt. Eller inget speciellt har faktiskt hänt men ändå...
Igår var vi iväg till Stranden (ovanligt) Det var jätte skönt. (ovanligt).... Vi liftade iaf hela vägen för de e så jävla dyrt me taxi.. Det gick bra iaf vi kom tillbaka runt 18. Så vi gick o käkade shabbat middag på en gång, mkt gott=) O drack lite vin oså, sen gick vi till Members o bara hängde en stund o snacka lite skit såklart=)
Efter det duscha o greja ja lite o sen bar det iväg till puben. OCH jag var såå trött så jag gick tillbaka halv 1!! Bra va???
Det var jätteskönt o sova ut, sov till typ 11 =)
Käkade lunch o sen har ja solat hela dagen bara. Haft det riktigt slappt.. Men nu ska vi snart käka o efter det så tänkte jag faktiskt gå en liten promenix så ja får lite mortion iaf=)

Ja.. det var väl det som har hänt här... har det hänt ngt kuligt hemma???
Förresten, Jag har lite hemlängtan. Tadaaa nu kom den. Men de går väl i perioder..
Ja tror ja innerst inne är så jävla nervös för allt det här med volontärledargrejen oså. Men Ja ska fixat!
Skulle bara vilja prata av mig lite med nån där hemma eller nån o nån, lilla Pausan såklart=)
Saknar verkligen o prata me dig o bara släppa ut allt haha=)
Men nu har jag varit här i snart 6 veckor o de har gått väldigt fort..
Vi ska nog se om några av oss kan ta våra days off kanske om 2 veckor. Då blir det 6 dagar ledigt så vi kanske drar på en liten trip till Haifa, Tel Aviv o kanske Eilat om de inte blir för långt. Blir nog skönt o få en liten "semester" o återhämta sina krafter=)

Ne nu ska ja upp till Dinning.
Pusssss <3

Vi köpte med Falafel o käka på stranden, de va mumma!! =)

Det ser varmt ut.. O de var nästan pinande varmt...

Men vi svalkade oss så de var lugnt =)



I feel so much stronger now

Okey dagen lite snabbt då. Är trött som ett as o behöver lite sööömn....
På mitt schema stog de att ja börja nio men ja visste inte om ja skulle vara nånstanns före det stog inget om det. MEN jag gick upp kl 6 o gick till Members o städade med Ella till halv 9 sen käkade ja frulle sen vidare till Laundry o jobba där resten av dagen.
Vid fem var de volontär möte o då tog nuvarande volontären upp att ja kommer att ta över efter henne oså. De va lite pirrigt med gick bra=) De va ingen som verka ta illa upp eller så. Men det är ju som rena rama paradise hotel här haha så snack de kmr de bli. Men de finns ju folk som kan prata överallt tom i lillhålan Degerfors. Fast i degerfors är ju folk experter på att prata speciellt dom som vet mer om andras liv än om deras eget. =)

Imorgon ska vi troligtvis till stranden igen, är så skönt o bara slappa där=)
Men ne nu måste ja sova är så fruktansvärt trött. Skriver mer imorgon.
Pusss o gonatt <3


Saknar så otroligt o rida. De finns nog inge bättre.

Saknar min syster med, finns nog ingen bättre syster <3

Happy

Dagen startade i ta mej fan K-A-T-A-S-T-R-O-F. Jobbade i helvetet eller oj ja mena Apple Packing. Det var en ren pina kan ja tala om... Men efter lunch gick jag o Ella o satte oss i Leaf picking de var såå mkt bättre o man har alltid kul med Ella så tiden gick gööör snabbt=) Sen klockan sex gick jag,ella,lovisa o rebecca o var med på pilates! Det var svinkul! :D Kändes väldigt nyttig o de vill jag verkligen göra om=)

Efter det gick vi o käkade o sen te rummet o slappa 1 tim sen gick vi på volontär mötet.
Först på mötet eller först o först efter typ 40 min så höll ja på o få en panik attack! Alla (ca 50 volontärer) sitter liksom helt tysta o lyssnar på Raviv när han pratar. Tror ni då inte jävlar att de kommer en mega bauta jävla äcklig kackerlacka RÖD dessutom o springer rakt mot mig! Jag skrek inte men de va nära. Höll på att göra i brallan där för en sekund. Men han vart utkastad den jäveln. Men inte av mig skulle aldrig falla mig in o ta i ett sånt där kryp. USCH.
Aja sen iaf så ville Raviv prata med mej efteråt o jag vart skitnervös trodde nästan jag hade gjort något dumt...
Men så var de icke! Det är nämligen så att JAG lilla jag liksom ska bli den nya volontärledaren!:D Nu hoppas ja ni blir stolta över mig hihi. Ja tycker iaf de ska bli skitkul o ja trodde inte dom tyckte så bra om mej. Eller inte för ja har gjort nånting dåligt men de finns ju liksom nästan 50 volontärer att välja mellan oså väljer dom mej! En liten bondlurk från degerfors=) haha ne inte riktigt men ja känner mig ju lite bra nu. Fast de e pirrigt känns som ett stort ansvar. Men ja ska göra mitt bästa=)
Kanske blir kickad på en gång men de hoppas ja inte =)
Jaja så den här dagen har varit jääävligt bra med andra ord=)
O tusen tack till alla mina vänner här som får mej att må så bra dag in o dag ut. Känns som vi hittat varann vi är ett bra gäng nu. Kommer gråta som en... ja vet inte vad när ja måste säga hejdå till er. Ni är ju min nya familj <3

Nej nu blire sängen, sista arbetsdagen för veckan sen ledig i två dagar då blire stranden!!=)
Pusshej alla min underbara <3


Jag mår bra nu =)

Here we go

Orkar inte uppdatera sådär jätte mycket nu klockan är redan tio nu o ja känner verkligen att ja måste sova.
Ska upp o jobba på Apple Packing HELA DAGEN! Jag förlorar alla mina hjärnceller när jag jobbar där för ja står bara o tänker på precis allting. o då menar jag verkligen allting. Bra minnen, dåliga minnen alla gånger ja önskar att ja sagt något men istället varit tyst bara för att försöka vara snäll. Alla förlåtelser ja inte skulle ha gjort!! Alla gånger jag skulle ha åkt upp o ridit men var för lat o fastnade i soffan hemma. Jag kan fortsätta i en evighet men ska sluta innan jag går in på något för personligt. Men ja iaf så tänker ja på allting o mycket på framtiden=) Mycket bra saker såklart.

Ja igår då sa var de ju pubnight. Det var skitkul, som vanligt=) Men nu var jag så duktig o gick o la mej halv 4! Mycket stolt.
Vaknade kl 11 o kunde inte somna om. Men tur de för Linda kom in o frågade om Jag o Rebecca ville följa med till stranden för det var 2 platser kvar i ena taxin. TACK för du kom till oss först=)) För det var en sååå härlig dag. Otroligt varmt men skönt. O jag har inte lyckats bränna mig heller så de var ju bra. Kom iaf tillbaka vid sju o så grillade vi lite kyckling o sen har ja bara duschat o slappat. Tiden går så himla fort här, innan man vet ordet av de är klockan redan tio-elva. O juste jag tror jag har ätit världens goast mjukglass! Tänkte på mamma när ja åt den för den skullle du ha gillat! Det var typ någon yoghurt glass med massa jordgubbar o annan go frukt.
Inte för de var så intressant men..

Ne nu kommer det lite bilder=) Mest från igårkväll. =)


Lovisa, Sofia, Rebecca, Ella, Jag. Fotograf är Linn =)

Benjamin,Linn,Rebecca o Jag. På puben=) Inne på toan faktiskt har ingen aning om hur vi fick plats haha

Gooooa Linnsan hahahah =)

Haha vad är det med dom där smilen? Aaron o Rebecca=)

Jag o Martin =) Ja, jag vet att det ser ut som min arm e typ en halv meter bred....

Sofia,Ella o Martin. Ni ser ölen som Ella håller i? Den är stor kostar 8 kr bra va? =) haha

Bjuder på den här sista bilden...=)
Nu ska Cindy sova! Natttti <3

Faith Hope & Charity

Det är fööör varmt ute.. Nej jag ska inte klaga egentligen men jag måste lite grann. Nu sitter jag på rummet bara för att det är för varmt ute ja orkar inte gå ut..
Idag har jag iaf jobbat i Laundry gick bra. Jobbade till 12 typ sen har ja bara gått omkring o sätt dum ut..
Nu är klockan snart tre o jag är så rastlös vet inte vad jag ska göra..
Ska iaf ta tag i o skriva några brev=)) Men sen behöver jag lite vykort med som ja ska skicka till dom som är värda det :) Även om ja skriver här hela tiden kan de ju vara kul o få en litet brev=)
Jag kommer verkligen inte på nånting mer o skriva men ni får väl ha det såbra allihopa.
Ikväll är det pubnight men efter det som hände i fredags så hoppas jag att alla tar de snäppet lugnare..
Det är BBQ ikväll oxå ska bli najjs.
LEDIG IMORN

Pusshej<3


Älskar o saknar min Pappie

I gave up dreaming for a while...

It was stupid and wrong.
But now i have a plan, and its a really good one ! I´m gonna do this for myself i need to.

Idag har varit en skitkul dag!
Jobbad med Ella på members hela dagen.
Vi städade.. hehe men det var jätteskönt faktiskt=)
Sen skulle vi putsa fönster o här så sprayar dom o torkar me en äcklig trasa...
Ja vart lite smått irriterad så vi började göra på mitt sätt istället (vatten+diskmedel) o skrapa.
UJUJUJ Vad beröm vi fick!!! Föntrena vart såå himla fina o hon (chefen) var jättenöjd. Så det var jättekul så jag kommer få börja städa där med Ella nu=) Fast det blir bara halvdagar på mornarna men ändå kul o göra annat=)
Sen efter jobbet så städa jag puben med två av colombianerna det gick snabbt! Killar är väl inte lika noga haha.. eller ja inte de flesta iaf=)
Efter det har jag bara slappat.. Orkade inte ens gå ut i solen.. Det blir så varmt o sitta här ute med man vill ju svalka sig lite emellanåt. Blir skönt sen när poolen öppnar den 1:a Maj. Då jävlar ska de stekas!
Förresten så har vi svenskar eller inte alla men några av oss ska försöka dra igång ett valborgsfirande här nere. Det kommer bli skitbra tror jag! En riktig svensk kväll ska de bli. Håller på o letar upp bra svensk musik, några förslag?

Imorgon blir det heldag på laundry skönt skönt.
Nu ska jag nog kolla på Avatar tror jag, fast egentligen så.. Jag vet att det inte blir av på ett tag ändå men ska försöka släppa datorn haha.

hade gott alla sålänge=)
Pussar <3

I´m Sorry

For my realy bad update.
Men nu kommer det lite smått o gott=)
Veckan har gått otroligt snabbt Den har även varit väldigt rolig=) Blir bara mer o mer skratt haha
Det har varit jobb oså, såklart! Jag jobbar mycket hårt här. Vi har kommit fram till att vi är borta 9,5 timme varje dag. Det ÄR hårt.. Men det jämnar ut sig med alla trevligheter.

Torsdag
Dagen började med jobb, 6.30-8.30 i Apple Packing sen resten av dagen jobbade jag i Laundry!=) Fick gå vid 14 fast ja plockade in volontär kläderna i hyllorna så jag slutade typ halv fyra.. De va en skön dag:)
Sen gick dagen skitsnabbt kommer inte direkt ihåg vad jag gjorde fram till kvällen men senare så duschade ja o fixa mig inför Falafel/colombian festen! Jag tog en drink (min supergoa melon vodka) o jag hade bara tänkt o ta en drink liksom.. För jag trodde ju inte direkt att de skulle bli sån fest.. Men ja de slutade iaf med lite för mkt go vodka=) O massa diskutioner o massa annat som jag inte tänker gå in på hahaha. Trevligt var det iaf=) De kom 3 nya svenska med, 2 tjejer o 1 kille. Jätte trevliga är dom=)

Fredag
Uppe med tuppen! Halv 8!! Alltså jag förstår inte vad det har blivit med mej här, även om jag är ledig så vaknar jag jämt tidigt! det är jätteskönt=) gick upp o packa väskan o lite så, gick iväg till Dinning o käkade frukost. O när jag gick ut med brickan o skulle sätta mig där ute så fick jag en sån där superhärlig känsla. En sån där "utomlands-känsla" När man alltid sitter ute o äter sin goa frukost o de är sådär varmt o skönt o man har bikini under kläderna o handduken i väskan. Bara SÅÅ härligt! Fast det var inte första gången ja fick den känslan händer nästa varje morgon men igår så va den sådär extra härlig så man bara fick ett sånt där härligt glatt rus i kroppen! Det påminner mej om att jag är så glad att jag tog det här beslutet att åka hit=)
Iaf, så åkte vi till Naharyia, det var jätteskönt vi låg på stranden o käkade jordgubbar o gick runt i affärer litegrann o bara va. jätteskönt vi tog en taxi hem o var tillbaka typ kvart i sju:)
Sen var de bara o duscha o fixa sig för kvällen pubnight. Jag har verkligen super kul igår med. Det var många "djupa" diskussioner mycket skratt mycket dans mycket arrak shots mums:)
O helt plötsligt så var klockan nästan halv sex.. O ja tog de bra beslutet att gå o lägga mig, Duktigt Cindy.

Lördag
Vaknade klockan 12. Inte sådär jättepigg direkt haha, Liiiite Hangover.. Gick o käkade på en gång o satt ute o pratade en stund om gårdagens bravader hahaha.
Nu är klockan snart tre o det är jätte fint väder ute verkligen, men jag orkar inte gå ut i solen, ska sitta här inne o ladda ner lite nya låtar o kanske sova en stund. Ikväll är det volontärmöte halv nio det är de ända ja måste komma ihåg annars är de bara slappa som gäller=))

Imorgon har JAG fått den stooora äran att dekorera i members club. Inte bara jag då men vi är några stycken men jag slipper iaf Apple Packing=) Vi ska dekorera inför Israels Independence Day. (stavning?) Sen på måndag är det tydligen kort arbetsdag, Typ som en fredag så kanske till lunch eller något.. O sen är tisdagens pubnight flyttad till måndagen för att alla är lediga på tisdag!! Härligt=) Sen onsdag jobbar jag i Apple Packing o torsdag heldag i Laundry! Den här veckan kommer gå undan känns de som, dessutom har vi något att se fram emot för på fredag är de Beer Olympic! =) Ska bli vääldigt roligt.

Men nu känner jag att jag har skrivit nog, Alla läser väl kanske inte allt men nu räcker de.
Så nu har du fått din update Sabina, Nöjd? Eller fattas något? =)
Hade bra alla där hemma så ses vi! I sommar nångång .......
Pusssssssssss<3

Juste, Mammie glöm inte o köpa en Golden Times biljett åt mej=) O sen kan du ju ta o fixa skype med...=)

Snabb update!

Idag är de tisdag. Som de flesta vet hoppas jag =)
Nej alltså ja är på himla flamsigt humör nu.. Känner att det kanske inte är den rätta tiden för ett seriöst blogginlägg. Har skrivit lite mejl till mamma nu o herrree jag skriver ju typ ner varenda ord ja tänker o precis så ja skulle sagt det. Men skärpning Cindy!

Idag har jag jobbat i Apple Packing och i Laundry. Helt OK dag.
Pratade med Liora o nästa vecka ska jag få prova Orchids. Stavning?
Det är iaf ute på fältet! Det ska bli skitkul alla säger att de är så bra=)

Igår förresten gick jag till clinic med mitt knä som kollapsar vilken sekund som helst. Jag har såå ont.. =(
Han kände o klämde litte o sen fick ja bandage o litte Pain killers hehe. Skitstarka tabletter gick in o sökte på dom de e ju inga alvedon iaf!!
jaja livet är inte alltid rättvist man får väl stå ut=)
Saknar alla er på jobbet hoppas det går bra o möppa utan mej <33 Kramar till er: Paulina min sköna böna <3 Mamma,Catrin,Annika,Jennie,Evelina,Lotta,Madde,Lovisa,Alex,Annelie,Sabinax2 <3, Emma o micke då såklart=) Och Jessica för guds skull hur kunde ja glömma dej=))) haha=) Tänker på er när ni sitter där utan mig o Paulina äter sin goa Baguette med en sprite till o Annika o Jennie som alltid gör så goa egna mackor, (då syftar ja på att pau o ja e för lata för de haha) o Madde o alex o lovisa som tar deras dagliga tur till kronhallen o köper bagge o pålägg. Jaaaa hade så underbart bra när ni sitter där o äter utan mej, nästa gång ni äter hoppas jag ni tar upp de här blogginlägget o skrattar för en sekund o tänker på mej!=) hihi för ja tänker på er varenda gång ja sitter i dinning o käkar frulle.. =)) <3 Ni är mina absolut bästa frullekompisar=)

Nu så ska jag göra mig iordning pubhight ikväll=) Men lugn ja ska jobba imorn så det blir lugnt=)
Jag skriver mer imorgon!
Puss på er<33
 Söt=) <3


Saknar min Pappie med <3

More Apples

Mm.. Dom är jättegoda verkligen men ja är så trött på o se dom på de där bandet...

Apple Packing! Bilderna är tagna med min mobil så dom är ju inte sådär jättebra, ska ta med kameran någon dag=) Idag Packade vi röda äpplen oxå de är inte så vanligt!

Först imorse så jobbade jag i Members, vi städade det var skitkul! Hoppas jag får göra det igen nån gång=)
sen efter frukost så jobbade jag i Apple Packing resten av dagen. Men det var ok idag för ja packade inte så jätte mkt fick lyxen o fixa lådorna ist!
Och ja har faktiskt en lite spännande grej o berätta.. Eller ja tycker de e spännande=)
Hon som jag jobbade med när ja fixade lådorna, hon berättade att hon var en healer o ett medium oså. Hon är israelisk o bor alltså på kibbutzen.. Det visade sig att hon faktiskt var väldigt duktig på healing osånt eller iaf av allt de hon berättade, en riktigt spåtant me andra ord! Jag hade typ inte alls pratat mycket med henne. Men hon kollade lite konstigt på mej. Hon kom iaf fram o tog min hand o kolla i handen o sa: Oohh you are a medium my dear. (!) Kan ni fatta? Då rös jag haha. Efter det pratade vi iaf jätte mkt under resten av dagen så sista arbetspasset gick skit snabbt det var riktigt kul=) Fick reda på jätte mkt intressant o hon berättade massa vad hon hade vart med om oså skitsnäll var hon iaf, hoppas ja får jobba med henne imorn med så slipper ja packa äpplen haha.

Nu sitter ja iaf på rummet o är jätte trött.. Vet inte vart alla är. Jag har iaf laddat ner 2 filmer som ja tror ja ska kolla på nu. Skönt med svensk text! Var snart 1 månad sen ja kolla på en "ordentlig! film.. =)

Här e en bild oxå från min mobil.. tagen i Jerusalem!
Kommer fler bilder när ja orkar..
Hade bra alla sålänge!
Pusshejj

Jerusalem

Idag var vi ju då i Jerusalem.
Det var OK. Jag är inte ett dugg intresserad av allting med jesus o sånt. Det kändes som vi var på en skolresa o gick runt med gruppen hela tiden.. Raviv sa att vi skulle få egen tid o shoppa o gå runt o kolla oså mm visst vi fick en halvtimme! Hann bara gå igenom marknaden påväg till bussen de var de ändå. Kändes lite surt.. Vi åkte ju liksom 3 timmar för o komma dit. Men endel grejer var de ju rätt kul o se eller kul o kul.. Vi såg tex den platsen där jesus låg död o den lilla grottan han återuppstod från.. O ja satte på mej dyng mkt kläder för o inte frysa, höll ju på o svettas ihjäl ist..

Är tillbaka på kibbutzen nu typ alla andra stannade kvar i Jerusalem hade jag vetat att det var så många som ville stanna hade jag nog med gjort det. Men de ska bli rätt skönt o kunna vila ut imorgon ist.
Har inget mer på hjärtat o säga men ja ska ladda upp lite bilder senare orkar inte nu.
Har ju precis städat common room för att den där jävla kattjävel hade vält ut hela soptunnan över hela golvet.. Nu får dom gärna ta död på na för ja gillarna inte längre.
Vi hörs lite senare mina fans.
Pussss <3

Här var vi =)

Bjuder på den här, hahaha så jävla ful.. och full hahaha

23 days

Idag har jag varit här i 23 dagar, känns lite konstigt de har verkligen gått snabbt.
har jobbat i Apple Packing/Laundry den här veckan. Det har varit ok nu är ju veckan slut så haha.
Det har inte varit så varmt här dom senaste dagarna fast det gör mig inget haha värmen kommer ja känner ingen press på brännan direkt:P
Idag har Stina och Viktoria åkt.. eller faktiskt alldeles nyss känns himla tråkigt... =(
Men nästa vecka tror jag det kommer nya svenskar och nya colombianer.. Så det blir lite nytt liv=)
Imorgon ska vi åka till Jerusalem ska upp kl 5 (!) Hur nu det ska gå vet jag inte.. bara ja kommer upp iaf sen kan jag ju sova på bussen. Tänkte stanna kvar över natten som många andra ska göra men jag tror jag struntar i det för isf kommer ja inte hem förns lördag kväll o ja måste hinna ha lite vila innan jobbet på söndag. Dessutom kan ja gå på pubnight imorn här på kibbutzen ist haha.
Är verkligen jätte trött nu, sov en stund innan maten hade inte Linn kommit o väckt mig hade ja nog fortfarande sovit.
Nu sitter jag här i vårat rum o de är helt tomt, Raviv skulle ha kommit o sprayat rummet från bedbugs igår men han kom inte så då skulle han ha kommit idag men han kom inte... Så det finns inte en grej här inne nu så de känns lite öde, dessutom sover danska tjejen inne hos våra granner o Rebecca är i Telaviv över helgen med hennes lillebror. Så ja är helt själv här nu känns lite ensamt.. =(
Juste! Rebeccas lillebror har hjälpt mej med Skype nu! Så nu har jag det pratade med min älskade vän igår de va roligt:) <3

Nu ska jag nog ta en dusch o sen packa ihop lite grejer för imorn, har beslutsångest för vad jag ska ha på mej, det ska bli 15 !!! grader i Jerusalem imorgon får nog bli jackan tror jag=)

Ha en trevlig helg!
Pusssssss


Vi har 4 st kattungar o en galen morsa till dom.. Dom är skitsöta men skabbiga, inavel så de skriker om de!
Dom ska ha ihjäl alla katter utom den lilla röda =(

I miss my beautiful <3

Naharyia igeeen

Jo men ja tycker om Naharyia dom har så härlig strand där=)


Igår först o främst, jag var såå duktig gick hem vid 2. Mkt bra gjort av mig! Uppe med tuppen o käkade frukost o sen bar det iväg till Naharyia. Hade en rätt ok kväll har ju haft roligare men den var ok.
Nästan alla affärer var ju stängde i Naharyia men stranden är ju alltid öppen =)
Somnade 2 timmar på rygg inte så jättebra gjort för ja ser ut som en jävla tomat fan de e ju skämmigt..
Men de går väl bort ska hålla mig inne i några dagar så de hinner lägga sig lite=)
Imorn ska ja jobba på Apple Packing hela dagen boooring men ja överlever även om de e en rejäl pina från halv sju till fyra..
Jaja nu kommer lite bilder=)
Eller ne förresten måste skriva först att våra jävla äckliga bedbugs is back!! Har tömt hela rummet så kommer raviv o sprayar imorn igen. Jag är LITE smått irriterad ja.. Jag har inte blivit biten nånting jag har inte märkt av ett skit.. Men ena tjejen ja bor med har fått några bett. Jag vet då inte om det är från bedbugs eller från myggor.. Men jag hoppas verkligen hoppas att det är bedbugs för det är så jävla besvärligt o tömma hela rummet i hålla på o knövla. Men ja var ärlig förut o sa till rebecca att om jag kommer få tömma rummet en gång till efter den här gången pga "bedbugs" så frågar jag om ja kan flytta in nån annanstanns.
Inte för o vara elak eller nånting för de är säkert jätteträligt o få massa bett som kliar o svider men eftersom jag själv inte har märkt av nånting eller nått så. Jag orkar bara inte med o flytta ut o packa ihop grejerna hela tiden. Fast nu har de ju bara varit två gången men ändå. Inget illa menat mot någon nu=)) Jag är för lat för att lida med era bett haha. sorry.. =(
jaja nog om det. NU kommer det bilder från idag =)

Glass time på stranden=)

Efter stranden gick vi o tog en varsin cocktail mmm de satt inte fel=)) Nej mamma de är ingen chocklad cocktail de va kaffe o ngn vodka=) Men grädde uppe på de va mkt mkt mkt gott!:D

Var ju tvungen o skriva litee=))

Nu blire sängen, synd att det inte syns hur röd jag är.. Men man kan säga tomato-red.
Pusshej o Nattiii <3

One day at a time, keep the faith in your mind

Söndag
Idag har de varit (nästan) olidligt varmt. Men jag ska inte klaga! Finns länder som har de värre =)
kanske ska börja med gårdagen..
Var ju till Naharyia först gick upp vid halv åtta o liftade dit. Det gick bra o de var såå skönt o ligga på stranden ett tag=)
Senare på kvällen så förfestade vi ett gäng o sen bar det av till Puben. Alltså jag hade inte tänkt o vara kvar så länge, tog det väldigt lugnt oså o sen vid tolv tänkte ja gå tillbaka till rummet o sova. men det blir aldrig som man tänkt sig! Efter tolv vart de alldeles för många arak shots o annat.. Slutade iaf med att jag gick o la mig halv sju hahaha. O däremellan vart de lite mat, lite efterfest, lite för mkt vodka (!) och tom ett videosamtal i nästan 1 ½ timme...
Rebecca väckte mig iaf vid elva o ja mådde väl rätt ok kunde ha varit värre.. Gick upp o åt på en gång o sen har jag solat hela dagen. Så de har varit en rätt slapp dag=)
Har även kollat på korten sen gårdagen haha där fick ja mej allt ett gott skratt=)
Imorn ska jag jobba i Apple Packing fast vi jobbar bara halvdag imorn så kanske till 1=) Sen imornkväll är det Haha Pubnight.. igen ja vet.. Får se om ja går dit, vi är ju iaf ledig på måndag så.. =)
Sen är de jobb tis,ons,tors o sen helg=) fasen va de går undan nu kommer ja in på min tredje vecka här de är helt sjukt..!
Det är dock folk som lämnar baram nu.. Idag var det 3 st o i veckan åker 3 st.. Ska bli tråkigt=( Men det kommer nytt folk snart med.

Jag känner på mig att hemlängtan kan komma snart, ja vet att den är påväg haha o jag vet att jag inte kommer undan den heller men det går väl i perioder .. Har tänkt lite nu dom sista dagarna oxå.. Jag trodde att jag skulle ha bättre kontakt med endel personer hemifrån men jag hade fel. Ja menar vi är ju faktiskt fortfarande på samma jord bara att jag är lite längre bort.. Men de e tråkigt, fast nu när jag inte har kontakt med många alls hemifrån så känns det lite som att då kan ja lika gärna vara kvar här. Vad ska jag hem o göra? Eller ja vill ju hem till min lilla Hugo oså men jag har ingen brådska. Kan komma hem i Juli o jobba några veckor o sen åka tillbaka.. Om ja bara kan hitta någon som kan ta min lägenhet, någon frivillig? Eller så säger jag upp den. Det är ju synd för den är ju så fin o ligger så bra i Degerfors men jag känner att jag kan ju inte låta bli o "leva livet" bara för ja har en lägenhet. Fast nu ska jag inte hålla på o tänka så!! Nu ska jag bara fortsätta vara med dessa underbara människor här nere o ta en dag i taget. Får se längre fram hur det blir, kanske inte ens blir kvar här så länge jag kanske åker ut o tågluffar runt olika länder ? ;) Who know´s?

Nej nu kommer det lite bilder från de senaste dagarna! Enjoy!

Muuums

Stina,Jag,Rebecca på väg till puben=) Goa o glada haha

Ella o Jag inne på dansgolvet, haha vad gör ja med handen?

Jag,Jorge,Ella o Nick haha

Stina firades för hon fyller 19 idag! =)

Wiiie Fredag! Linn o Ella=)

Det var det för denna dag! Pusshej!

Beach

Idag var vi på stranden i Naharyia. Det var alldeles underbart=))
Har allt fått lite färg=)
Nu sitter vi o förfestar ett gäng, ska inte skriva så mkt. Ville bara säga Hej o hoppas att ni alla har det bra.
Glad Påsk på er alla oxå=)
Hemlängtan har inte kommit än men ja vet att den kommer.
Nu ska ja återgå till my friends.
Pusssheej



hahaha vi är så bra.
Bilderna är tagna med min dator därav kvaliten;P

RSS 2.0