Bilder

Har precis suttit o lagt ut masssssa bilder på facebook från bowlingen, hehe=))
Sen när man sitter där så tänker ja nää men den där kan ja ju inte lägga ut då blir hon/han nog inte så glad..
O man tänker ju ännu värre om sig själv..? Eller ja jag gör det iaf vill inte ha några konstiga bilder ute på mig inte!! Man kollar ju typ in varenda liten detalj.. haha eller ne kanske inte så noga men ändå.. Ni fattar nog va ja menar=)

Men nu orka ja inte sitta o fjompa så nu slängde ja bara upp skiten.. Va fan=) man är ju den man är liksom ja kan ju inte hjälpa att ja ser missbildad ut på endel bilder.. haha det är ju JAG liksom.. Fast så himla illa var det ju inte nu men aa. Nej nog om det nu..

Den här veckan är jag hund och husvakt för mamma o janne banan har åkt till kanarieöarna, gött för dom!=) De är dom värda.
Nu ska ja bräsa upp till stallet sen gosa ner mej i världens största säng!

Pussheeeeej


Haha ja, här då, kvällens fulaste och fullaste bild.... Men äääääsch

Skallebank?

För precis 1 år sen låg ja dyyng bakis ute på volontärgården i Baram i Israel. Efter att ha firat deras påsk.. :)

Och nu ett år senare sitter jag här i soffan hos pappa (mitt numera hem) med pyjamasbyxor o tycker allt e pina o pest.. Nej då inte riktigt så:) Fast har faktiskt på mej pyjamasbrallorna men ska springa upp o byta om nu sen åka o rida blir iaf Gala idag får se om ja orkar med båda.

Heejsålängee


Finaste Linn har kommit hem till Sverige nuuuu!!!!!!! Så blir att hälsa på henne nån dag så nära eftersom hon bor i Örebro:)
Saknar henne som tusaaaaan

poni

Har hunnit med otroligt mkt idag, har ridit båda mina tokiga hästar.
Gala är verkligen rädd för allting alltså, stackars häst hon har de inte lätt hon inte:)
Jag kom inte ens 100 meter innan jag fick hoppa av för hon ville inte gå framåt, blåste upp sig som bara den när vi gick förbi Ågrens hus... Sen hela vägen runt bäcken var ju livsfarlig! Och när man möter andra hästar ja då minsann vill man ju följa med dom.. Ja ibland undrar jag vad hon har innanför den där gigantiska pannan:)

Finona kunde ju gå framåt iaf men de va inte lätt inte:) Ja menar varenda vattenpöl kan ju faktiskt hoppa upp o bita en, och om man inte ser en pöl o råkar trampa i den ändå ja då kanske man drunknar!!
Haha knäppa hästar:) Men det är ju lite synd om dom, dom får nästan aldrig komma ut så de är klart allt är läskigt:)
Dom är så himla lika men ändå så olika, typiskt fullblod antar jag, arab eller galopphäst ändå lika stora ögon och öron.
Men jag kom på en sak när jag red Gala, det vore helt perfekt om man skulle uppfinna mp3 eller nått till hästar.
Typ stora "hörlurar" som man sätter in i öronen på dom med lite lugn musik eller nån som pratar eller nått. Det skulle vara skitbra på gala, sista biten hem förbi bonden fick ja sitta o fjantprata med henne för hon inte skulle skita på sig.
Om jag nångång ska uppfinna nått ska ja uppfinna det. Har tom en bild i huvve på hur dom ska se ut haha, typ stora mjuka bollar som man kramar ihop o trycker in i örat o sen "fyller dom ut" i örat efter en stund.
O sen en mini mini mp3 som man fäster på nackstycket mellan öronen, Skitbra!!
fast skulle inte vara förvånad om det redan finns sånt nånstanns i världen...

Nej nu ska ja lägga mig, upp imorn o jobba som vanligt.

Nattiiii

En bild från idag på sötan:)

29 Mars

Imorse gick ja upp 6.20, körde pappa till jobbet sen hämtade upp Ekus o driva in till Örebru, gick snabbt där inne vi tog bara våran 2:a Hepatit B spruta fasen va ont de gjorde de brukar ju inte alls göra ont men nu kändes de faktiskt..
Åkte o jobba när vi kom tillbaka o nu sitter ja här hemma o väntar på att klockan ska bli 15 så ja kan åka på mötet med M.

Sen ska ja hämta pappie från jobbet, och OM jag orkar så ska ja ta mig en ridtur ikväll.. Vart inget igår var så himla seg efter spat men guuuud vad skönt det var:) Kändes som man var på nått lyx hotell.
Det var välbehövligt.

I Helgen så kommer en tjej o kollar på Gala, så det är väl kanske på tiden att jag rider henne lite nu så hon kan hålla sig nere på marken. :S

Men det är lättare sagt än gjort när hästintresset är så långt åt hel.ete som det bara kan komma...
Tråkigt men sant.
Nej nu ska ja byta om o sen åka, Pussheeeej

Spa-time

Med mammsen o Sabina, 2,5 timme känns gött=)
Får se hur seg jag är efteråt, kanske tar mig en liten ridtur ikväll men som sagt de återstår att se.

Byeeeee

Söndag

Ville bara säga Tack till alla underbara fina människor som var med igårkväll. Ni är så jävla bra allihop.
Har inga bilder på min dator men tar dom som ja la upp på fb.




Imorse kände ja mej helt okey faktiskt, har ridit en sväng med Maddie sen åkte vi o käka Max sen hem till henne en sväng. Nu ligger ja i soffan o känner mej så jävla dålig, blääää... Men får ju totalt skylla mig själv! Väntar på pappsen som är iväg o handlar massa gott till mej:) Känner mig som en bortskämd 15 åring som inte gör nånting.. Men nu ska ja ligga i soffan hela kvällen för en gångskull! fast måste till stallet o ta in hästarna sen :)


Puss på er

äntligen lördag

som jag har längtat efter denna dag!
Imorse vakna jag 6.30, utan alarm! Den du mamma;)
Gick upp vid 7 åkte till stallet o släppte ut hästarna sen mockade jag o fyllde på vatten i hagen o fixa med allt.
Det var ju inte så lätt o mocka idag eftersom grepen gick sönder igår.... Eller den gick inte av igår o idag hann jag mocka hela finonas box men sen gick den av... Mm då fick ja mocka för hand.. och nej inte för hand så jag plockade kottarna med händera utan för hand med grepen.. Inte de lättaste men de gick=)
Var ju i stallet till nästan tio igårkväll.. 12 kärror gick jag ut med från Galas box!!! Jävla översvämning, så idag måste ja åka in o köpa nytt spån och en ny grep.

Så nu skulle ja sätta mig ner o betala räkningarna,, när jag för en gångskull har tid, men nee då är de nått tekniskt fel på nordeas sida, så himla typiskt.

Nej nu ska jag gå o fixa lite kaffe o äta frukost..!

Pussss

fredaa

Äntligen Fredag!! O vet ni va? Det här är sista helgen jag är ledig tills ja åker, känns så jävla braaaaaa!!!!

Veckan har gått rätt fort, har ju krångla en hel del i stallet men man överlever..
Igår va jag, Sabina o Angelica till Örebruu, ja de tvinga på mej en sak ja egentligen inte ville ha men nu är ja rätt gla att ja köpte den:) Hade en trevlig dag me töserna!

Idag har ja tillbringat större delen av dagen med Ekus har fått en hel del saker i ordning, känns gött:)

Ikväll ska ja fixa o greja me alla mina grejer så ja får lite ordentlig ordning på allting, känns så himla träligt när alla grejer är hullerombuller.

Nu ska jag bräsa iväg till mina pollar, hade braaa
Pussss


Sööööt Ekus sover=))

Imorn har vi jobbfest o de kommer bli en minnesvärd kväll. Längtar SÅ!!!!

Tisdag

Jag hoppas att ni har haft en trevlig kväll för de har inte jag......
Ja kom till stallet o skulle ta in hästarna lite snabbt, klev innanför stalldörren, (eftersom det var så mörkt ut så såg jag ingenting utanför dörrarna) klev innanför iaf o hamna rätt i världens största jävla sjö. FAAAAAN
Tände lyset o kolla ut, aaa trevligt trevligt inne i stallet var en sjö och utanför ett hav..
Mm bra bra ställde mej o börja skyffla bort allt vatten, efter en kvart "inbilla" ja mej att det kanske inte hjälpte så mkt men sket i de utan fortsatte mitt jävla skyfflande.... efter en halvtimme insåg smartskaftet att det inte hjälpte ett jävla skit att skyffla bort det där vattnet som aldrig försvann för det rann ju bara mer o mer vatten in i stallet som kom bakom dörren... som kom från världens största snöhög som höll på o smälta..

Jaa då fick ja börja GRÄVA med min pyttelilla spade... Fick gräva ur lite grus o skit så jag kunde stoppa vattnet som kom in i stallet, sen fick jag börja skyffla lite till så lite vatten försvann sen fick jag börja gräva som en liten "vall" så vattnet kunde rinna bort från stallet och inte rakt in..(!) och emellanåt allting fick ja passa på att skyffla bort lite vatten i taget.. Tillslut vart jag klar och hade stoppat vattenfallet som hade förstört hela min kväll...
MEN (med min vanliga otur) såg jag då att galas lilla fina box med hennes nya fiiiiiiina spån FLÖT! Okey kanske inte riktigt flöt men de va fan nära alltså..

Fick göra så gott ja kunde åt de då klockan redan var över tio o hästarna ville in.. Men va fan kan man inte få ha lite FLYT i sin vardag eller... ja blir så jävla trött.. Usch vad jag är förbannad o negativ nu=) Men ni kanske förstår...


Tycker att jag verkligen gör det bästa med allt det här som är runt omkring mej nu, o har så jävla fullt upp så ja hinner ju inte ens äta om dagarna.. Men självklart ska detta hända mej! Jag vill inte ens åka till stallet imorgon för jag vill inte se hur de se ut då..

Och sist men inte minst, ett stort jävla tack till den smarta fan som uppfann gummistövlar! Du gjorde min kväll liiiite lättare, men bara lite:)

SÅ Hoppas att alla ni har haft en så mkt bättre kväll än vad jag haft. Nu ska jag springa ner o duscha sen lägga mig o tycka synd om mig själv en stund o hoppas kunna sova inatt.

Kände bara för att skriva det här, inte för att så många kanske bryr sig men nu känns det faktiskt bättre när jag fått ventilera mig lite ;P

De var faktiskt värre än vad det ser ut som, bilderna ger ingen rättvisa...




Ser ni min fina lilla "vall" ja gjorde? Om nån vecka kommer jag skratta åt det här och vad ja stod o svärde när ja höll på.. Men nu är det inte ett dugg roligt.. Nu längtar jag bara ännu mer......

Måndag

Ännu en måndag, tycker att veckorna bara flyger fram är nästan lite skrämmande!
Men samtidigt börjar jag få lite småpanik, finns de verkligen ingen bra person som vill ta hand om mina pärlor?=)
Var en tjej o provred Finona igår o gick bra fast Finona är ju som hon är o lite svår att få i form o så men jag tror inte hon blev avskräckt iaf.
Så nästa gång hon kommer så åker vi nog till ridhuset, där inne är det ju inte storm!

Nu sitter jag hos mamms o hon har precis klippt mig lite, jaa bättre sent än aldrig eller hur? ;)

Tycker att Gala är väldigt fin för att ha vilat så länge, hon som brukar vara så himla spinkig!
Maddie som rider på bilderna:)





Lördaa

Gud vilket underbart härligt vädeeeer!

Gick upp tidigt imorse och åkte o satte fart o jobba, gick fin fint lite ensamt bara men de går;P Pengarpengar!
Nu sitter ja i soffan igen.. haha Men är jättesugen på att rida idag faktiskt men hinner inte det.. Ska skjutsa mammie o jan te kga vid halv sex. O innan de måste ja ha fixat stallet o hämtat hö.
Usch vilket jobb de e me hästar alltså.. Men snart är jag fri:) Va taskig ja kände mej nu men man lever ju bara en gång..
jaja..


Ikväll blire myyskväll =)))


Underbaaaaart

Fredag

Trött tjej...
1 dag med jobb till sen tar jag helgen :)

Sol




Borstade o pysslade me hästarna ute i solen idag, så himla gooit väder! =)

GALA ÄR FRISK!!!!!!!!!!!!



Veterinären var jätteförvånad över att det gått så fort! Hade hon inte vetat om skadan på ultraljudet hade hon inte sett nånting. Det var pyttepyttepytte lite bara 1 mm syntes, gud va gla ja e nu=))))
Och hon fixa böjprovet galant!

<333333

hej hej bloggen

nu var de länge sen.. Skulle ju ta o göra om min blogg lite men så vart det ju icke. Typiskt mig=)
Men nu kände ja iaf för o skriva lite så tog bort lösenordet som ni kanske märkte=)
Inte för ja direkt vet jag ska skriva men..
Imorgon ska vi åka in till karlstad igen med Gala, så ska dom ultraljuda och sen göra veterinär besiktning. Håller tummarna på att det går bra. vill ha positiva besked=)
Nu ska ja ta sängen, eller ja soffan nume...
men först lite bilderrr



Madde har varit med o ridit lite med o det har gått väldigt bra! Vi har travat lite och Galas ben håller sig väldigt fint! Så det måste ju vara något positivt? I ridhuset så travade Madde henne i 10 min sammanlagt fast med små pauser emellanåt och benet var kallt och fint på kvällen. Så hon verkar inte ta någon skada av det iaf!

Så här ser det ut nu, för dom som är intresserade haha
Synd att jag inte tog bilder från början men det är STOR skillnad.

Var bara tvungen o lägga upp den här bilden Ekuus=)) Vi och vårat övertrötta humör på jobbet gör det inte lätt alltså hahaha=)) <3333

Nej nu blire sängen eller ja mena soffan... nattiiii
RSS 2.0