Bilderrrr


Haha ja vet inte finaste bilden kanske men ja gillarn :)

Vi fick till en bra halt iaf=)


De vart lite bus i ridhuset med, fast varken jag eller Finona orka springa så värst mkt...

Var nog tyvärr sista gången vi var i ridhuset tillsammans, men man vet ju aldrig:) Duktig var hon iaf<3 O Gala var väääldigt duktigt som stod  hagen helt själv under tiden vi var borta. Nu ska ja åka mot pollarna sen kanska ja åker o tränar om ja orkar... :)

Pusss

Söndag

Igår vart en lite udda kväll, men kul hade jag! Hann med ovanligt mycket oxå.
Gick upp kl 8 o åkte o jobba o passade på o tvätta lite i förrådet oxå eftersom det finns så få tvätt tider här.
Sen åkte ja hem o städa hela lägenheten, duktigt tycker ja=)
Sen åkte Sabina o ja o sola sen snabbt till stallet o fixade allting, hem o duscha sen till mammie där vi skulle äta lite oså, o ville verkligen ut igår men varken Sabina eller Angelica ville gå ut så tänkte att ja kunde dricka lite hos mammie ändå. Så fixade mig lite snabbt sen vid halv nio ringde Jonas o fråga om ja ville med o spela badminton nere på Rehab, klart ja inte tackar nej till det! Hade ju ändå inget speciellt för mig..
Även fast ja kanske var liiiite tveksam till o verkligen spela i klänning haha. Ja, jag hade på mig en klänning helt otroligt!! Så vart väl kvar till halv elva iaf.=)

Sen när ja kom tillbaka till mammie skickade bästaste Angelica sms o fråga om vi skulle ut ändå, uuuunderbart så de va bara o fixa om sig så drog vi ut=) Hade skitkul igår även om de vart vääldigt spontant, fast de sägs ju att det blir bäst då?;P

Sov som en stock på mammas soffa inatt dyyyng göttt
O ja hade en jätteknepig dröm.... Den här tatueringen jag ska göra om två veckor, det är ju en text på engelska men drömde att ja gjorde den på latin! O de vart dyngsnyggt, ja minns typ halva texten ur drömmen, men de roliga är att ja gick in på google o översatte texten till latin tror ni inte att de typ stämmde eller?!:S De var vissa ord som inte var med men ändå? Rätt sjukt tycker jag...

Och har ju funderat på om jag verkligen skulle göra den här texten på de här stället, eftersom de känns som väldigt många gör just där, men egentligen ska väl inte ja bry mej om de eller? Det är ju ingen annan som har just den här texten de vet ja.. Jag gör den ju inte för nån annan gör där, jag gör det för att ja vill göra där, de är ju min kropp o ja som ska leva med tatueringen där resten av mitt liv. O sen har de ju varit planerat ett tag nu så vaför ändra mig nu..

Ska ju ändå flytta så vad spelar de för roll=) kände bara för o skriva de, så nu är de gjort o nu ska ja inte radera de som ja gör me alla andra inlägg ja tänkt publicera....

Oj nu vart de en ovanligt långt inlägg här.. jaja nu ska ja till stallet..

Hade gotttt pusssss



Ignite the light and let it shine



Finns det ingen där ute som vill ta hand om min plutt ? :)

.........

Så jävlaa jobbigt när folk inte fattar, eller speciellt när de inte förstår, Va fan tänk lite lilla vän :)


woork

Jobbat på cafet idag med knäpp Elin:) Det har varit som om jag har varit övertrött hela tiden, kul!
Ska till pappsen idag o äta eftersom han fyller år! Grattis Pappie:)<3
Så hinner nog inte bli någon träning idag, synd.. Men imorn är bästa onsdagen här, ja älskar onsdagar nu för tiden:) Kanske för ja är igång hela tiden, o bara träffar bra folk. Först jobb me Angelica, sen möte med M, sen stallet sen Badminton med alla=)

Ooh nu blir ja bara mer o mer taggad för varje dag, vill att det ske nu NU! Helst igår! Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge sägs det:)
Nej nu ska ja göra mig iordning.

Puss

Den här dagen var helt perfekt:) o så var det ju varmt ute med....

Hurtig!

Känner mig faktiskt väldigt duktig!:)
Trodde ja skulle bli helt ensam med men som tur va så träffa ja på två roliga grabbs där nere, aldrig fel:)
Så nu kan jag lägga mig o kolla en bra film me gott samvete! Myyyyyys

beslutsångeest..

Hm, antingen så kan jag lägga mig o soffan o bara bli ännu mer trött o seg o tänka massa o vänta på att klockan blir halv nio o åka o ta in hästarna... ELLER så kan jag ta mig i kragen o åka o träna o bastaaa sen ta in hästarna o åka hem o lägga mig o kolla på en bra film med gott samvete.

åååhh Orkar jag verkligen?

Lördag

Igen, fasen vad snabbt veckorna går! Men det gillar vi, börjar närma sig nu.
Fast har himla mycket att göra o sånt om e sådär jobbigt så man orkar inte riktigt ta tag i den o det blir bara värre om man skjuter på det. Men på måndag ska jag ringa SAHF och vet i kga så ska ja väl kunna komma igång lite iaf. Jag mitt jävla smarto har ju glömt Finonas vaccination! Hur fan kunde jag göra de kan man ju fråga sig!?!?!?! Jag blir så jävla arg på mig själv o nu när de är som de är o har varit som de har varit de senaste månaderna så hjälpte det ju inte så himla mycket. Men de är bara o ta tag i det o börja om med grund vaccination. Om jag verkligen skyndar mej o får ut vetrinär i veckan hinner hon få 2 sprutor hos mig iaf så de hoppas ja på.

Idag iaf har jag faktiskt varit riktigt hurtig! Har hunnit varit hos Sabina en sväng, och hos pappa o farmor, mockat och skottat fram transporten som inte var så synlig.. Ridit och pappas kompis dotter var med o red på Finona en sväng, sen har vi hämtat hö och lastat in allt i stallet. Jaaa.. det är väldigt ovanligt för mig speciellt på en lördag! Och jag hade tom en sån där jobbig natt igen o lyckades ändå ta mig upp i sängen i hyffsad tid!

Nu ska ja städa sen iväg igen :) Imorn kanske vi åker till ridhuset om det är ledigt, måste filma Finona i alla tre gångarter, ja vet hon är ju inte igång nu men tror inte hon tar någon större skada av det får stretcha ordentligt efteråt.

Och imorn kväll ska ja umgås med några av dom personer som får mig att glömma allting en stund o bara vara o bara skratta o ha kul, underbart:) Ni är så jävla bra ni, speciellt min goa Angelica som gör mina dagar 1000 gånger lättare som vet allt som hänt som känner mig in o ut som bara är helt otrolig <33 Tack för att ni finns, skulle inte överlevt utan er.


PUSSS

<3

I mitt hjärta är ni mina föralltid <3

Minnena jag älskar och aldrig glömmer

1 bild säger mer än 1000 ord ?
<3








































<3 // C

Vill inte ha stora bokstäver i rubriken hur fasen ändrar man deeeee

Sitter hos mam nu, o väntar på ett samtal, var e Hovis?? Gala behöver verkligen brodd nu innan hon drar sig o bryter ett ben.. O Finonas fossingar behövs filas lite med.. undrar var han är någonstanns...O jag har ju ingen stallgång heller så de blir träligt o sko ute när de börjar mörkna sen... Finona kan han sko inne i spiltan men Gala är lite för stor för de.. hmm

Idag har ja iaf jobbat skulle göra de igår men hade ju värsta migränen så fick ta det idag. Första söndagen på länge som man vaknade upp icke bakis, rätt skönt faktiskt! =)
O eftersom ja hade sån migrän igår så gick ju inte helgen riktigt som planerat, hade ju tänkt o packa lite oså men de vart inge av.. aja de hinns har ju nån månad på mig..

Nej nu ska ja äta lite sen efterlysa hovis..



RSS 2.0