midsommar

Trevlig midsommar allihop!
Än så länge har min dag varit toppen! 
Imorse åkte jag och Sabina o hälsade på min fina pärla hos Emma. Dlight verkade trivas väldigt bra tycker jag och det var så himla kul att se henne.
Emma red en liten stund och hoppade några små språng. 
Tycker Emmas ridning passar Dlight jättebra, lugn Och tryggt och väldigt mjuk i sin ridning, o mjuk i händerna. D såg väldigt tillfredsställd ut. Hon gjorde fina fattningar o skötte sig jättebra! Duktig polle! Efter idag finns inga som helst tvivel på att jag kommer att rida Dlight igen:)
 
Ser framemot att bli frisk så jag kan sätta mig upp på hästryggen igen! Först ska SJÄLVKLART inhandlas en bra säkerhetsväst som kommer att användas varenda gång. Jag är fruktansvärt rädd för att ramla av igen.
 
Nog om det! Nu sitter jag hos mamma och dricker alkoholfria drinkar, jättegott faktiskt:)
 
Har förresten skaffat instagram, jag som är lite fotofreak :) cindyirvin_ heter jag där.
 
Nu ska jag försöka vara lite social, trevlig midsommar på er! 
 

torsdag

Dålig uppdatering!! 
Har inget Internet på min iPad, det är nånting som krånglar..
men igår fick jag igång min nya mobil så nu skriver jag från sen :)
 
Just nu sitter jag i bilen med Jonas pappa påväg till Södertälje där vi möter upp Jonas, sen åker vi iväg på ett litet uppdrag :)
 
Så himla skönt att Jonas kommer hem en dag tidigare så vi får lite mer tid tillsammans, och dessutom få fira midsommar ihop :)
 
Annars så håller min äckliga förkylning på att ge sig, men har inte kunnat motionera bullen nånting så nästa vecka kör vi på igen med promenader och tömkörning :)
 
Imorgon fm ska jag åka o hälsa på Dlight!! Ska ta med mig kameran o hoppas på några fina bilder:)
 
Hörs sen!

Förkyld o jävlig

Blää, förkyld, ont i halsen o huvudvärk. Usch!!! 
Men nån gång måste man ju vara det också, så att man känner att man lever.
 
Var på jobbet och åt frukost idag, trevlig med lite sällskap:)
När jag kom hem tog jag mig ett ryck i lägenheten, dammning, dammsugning och moppning. Vart ett par pauser emellan för att inte överanstränga ryggen, men det gick bra! Oh va fint de vart. Har ju sånna där doftkulor o dammsugaren så när jag dammsuger luktar det äpple jättteee goott! Men är man förkyld så känner man ju inte lukten tyvärr.. 
 
Idag kommer Jonas hem, som jag längtat<3 Synd bara att jag börjar bli sjuk nu, så det får nog bli en lugn helg. Som vanligt alltså;)
 
Igår förresten så tömkörde jag Köttbullen, han var så duktig! Fast det märktes att han inte hade gjort det på ett tag, men han hittade tillbaka snabbt. Vi tog bara en kort vända på grusvägen så han fick jobba lite. Jag fick ju lära mig i skolan hur man tömkör men det var lääänge sen. Är inte så bra på det men det är tur Bullen ändå är så snäll. Vi hade lite problem o svänga, eller inte svänga utan vända håll. Jag vet inte om jag gjorde fel eller om han bara var lite envis o inte ville som jag. Jag försökte iallafall vara väldigt mjuk o tydlig, när vi bara gick rakt fram så fick han gott om tygel och massa beröm. Han verkade nöjd! Han ville gärna trava iväg ett par gånger, väldigt pigg den lilla killen:)
 
Stackars Olle i hagen, oj vad han skriker när vi går iväg, men han måste ju lära sig att vi faktiskt kommer tillbaka och han kan vara lugn. Jag tycker ju att det är bättre att han står ute i hagen än inne i boxen och blir stressad.
Ska ju försöka få tag på en liten rockard (vagn) till Bullen så att jag kan börja köra honom lite. Men om jag ska vara helt ärlig så är jag lite små nervös inför det! Tänk om nått går fel?! Eller om jag sätter på vagnen fel, eller om selen inte sitter som det ska... Har ju kört både shettisar och Russ och stora travhästar förut men det var ju länge sen...
Får nog be om hjälp av någon kunnig innan jag ger mig på det själv, även om Bullen är liten och snäll så kan ju nått gå fel, och det sista jag vill är att han skadar sig!
Någon som är duktig på selar/vagnar/körning? Som kan hjälpa en snurrig höna kanske?
 
Nu ska jag fortsätta greja lite här i lyan, behövde bara en liten vilopaus:)
 
 
 
 

Trettonde Juni

Dan före fredag idag alltså:)
Imorgon kommer Jonas hem<3
Idag har jag inte gjort så mycket, mådde inge bra imorse så efter jag släppt ut hästarna åkte ja hem o la mig igen, kollade klart på hela The Walking Dead serien, så nu måste jag vänta tills Oktober på säsong 4...
 
Nu har jag precis bakat en ryttarkaka, det var första gången jag har gjort en sån så jag hoppas att den smakar bra!! Den är nämligen till jobbet imorgon:)
Nu blir de nog natten för mig. Förresten så klarade jag provet igår, duktigt!
 
Men visst ser den väl lite god ut?:)
 
 

SRY Prov

Servicebranschens Yrkesnämnd
 
Sitter just nu och har gjort klart provet, började klockan nio och var klar klockan 13, nu väntar jag på att få komma in på den muntliga delen, vilket tar sjuttiofemtusen år...
Men klockan 16 går jag hem så då hoppas jag att jag är klar, tänker inte sitta här o vänta medans dom pratar massa annat som inte hör till.
 
Jag är 100 % säker på att jag klara det, så länge som jag har städat så är det ren skam om jag inte klarar det. Men om en stund så får jag reda på det.
Finns lite saker här idag jag stör mig på, men det ska jag hålla mun om:)
 
Igår så låg jag ute i solen nästan hela dagen, fyfasen vad jag brände mig:( knallröd.... Gjorde så ont när jag skulle sova igårkväll. Jag trodde väl inte att solen skulle ta så himla mycket.
På kvällen så gick jag på en promenad med Bullen, Sabina och Hugo följde med.
Vi duschade honom först och han fick en rejäl schamponering. Han hatade det!! Men jag gjorde iordning lite betfor med mycket vatten i så fick han lite gott under tiden. Han var faktiskt ganska duktig ändå:)
 
Han var så söt igår när vi gick med honom, han brallade och galopperad på stället:) Idag tänkte jag tömköra honom, lite på vägen och sen gå in litegrann på volt, inte mycket man bara lösgöra honom litegrann. Har inte fått tag i en vagn än, finns ju massor på internet men har ingen lust att åka 25 mil för o hämta en.
 
Han är så go lilla bullen, han är som min lilla bäbis:) Är så glad att jag får låna honom av Ditte. Verkligen den mest speciella lilla shettisen jag träffat, så himla snäll o go o super social. Man kan helt enkelt inte tycka illa om honom.
 
Dlight sköter sig hos Emma, de har planerat in sin första tävling, blir om 6 veckor. SÅ himla kul!!! Hon behöver bli lite mjukare och mer dresserad bara som Emma skrev. Men det hinner hända mycket på 6 veckor. Hoppas att det kommer gå bra, jag kommer självklart vara med på tävlingen och ha kameran i högsta hugg! Ska åka o hälsa på dom nästa vecka, ska bli kul att se henne igen och framförallt se Emma rida henne:)
 
Här är Bullen igår, nyduschad och fin:)
 

Kryssning till Riga

Har haft en grymt bra helg:)
Sov två nätter på båten och hade en halvdag i Riga.
Väl i Riga gick vi bara runt lite o kollade, stannade på två ställen och tog en drink, samt ett stop i ett shoppingcenter såklart:)
Det fanns både Lindex, BikBok och H&M i det stora centret. 
Jag köpte två lite somriga tröjor i nån butik som hette Reserved, fanns jääääätte mycket reaplagg!!:)
Det lilla vi hann se verkade det som en riktig mysig liten stad, med massa små gator och gamla byggnader.
 
Båtresan var riktigt bra också tycker jag.
Maten var kanoooners och drinkarna var mumma:)
Jag drack bara alkoholfria drinkar eftersom jag fortfarande behöver mina starka värktabletter, men det slank allt ner nån öl o nått glas vin;)
 
Men som sagt, de alkoholfria drinkarna var sjukt goda!!! Även i Riga drack jag Mojito, godaste mojiton jag någonsin har druckit! Köpte med mig en ljus rom hem så jag kan göra mina egna mojitos, så nu Jonas väntar jag tills du kommer hem på fredag, för i helgen ska vi dricka drinkar!!:)
Är det ljus rom i Mojito förresten....?
mums!!
 
Vi kom tillbaka till sthlm redan 10:30 så vi åkte förbi Kista galleria på hemvägen;)
Favorit gallerian:) Fick med mig några linnen hem.
 
Allt som allt så var resan riktigt bra o jag skulle lätt göra om det.
 
För en liten stund sen så var jag och Hugo ute o gick en sväng, kastade lote med bollen och han fick även bada i älven. Sen var det lite klippning för honom och ett bad. Han får alltid dampryck när ha. Har badat, springer omkring härinne i turbofart o bara härjar, goding<3 
 
Nu blore det några avsnitt av The Walking Dead innan sängdags.
Imorgon står SRY utbildning på schemat och en promenad med Köttbullen:)
 
Kram!
 
 

Sjätte Juni

Jag fick till bokningen idag efter myycket krångel.
Så imorgon åker vi (Jag, Pappa, Sabina, Duane) på kryssning till Riga.
Ska bli såå himla kul! Jag är skit taggad:)
Och framför allt att åka med familjen och göra nånting tillsammans, man måste ta vara på de stunderna tycker jag:) Det är ju dom stunderna som gör minnen för livet.
 
Idag har jag varit sjukt duktig!
Har krattat som bara den hemma hos pappa, blir så fint så fint. Lite tråkigt bara att gräsmattan numera är en mossmatta....
Sen har jag tagit en 3 km promenad med lilla Köttbullen<3 Utan krycka eller stavar! Vi gick i bullens tempo vilket är lite lugnare så det gick jättebra! Fick sällskap av Pappa, Duane och Hugo:)
 
Tidigare idag så har jag varit hos Sabina och hängt lite, vi gjorde en så god lunch med potatissallad och grillad kyckling, mumma!
Sen åkte vi till Degernäs så Hugo fick bada lite, förut så har Hugo varit en riktig badkruka, inte alls velat gå i vattnet även om man kastar i pinnar eller en boll. Men nu vet jag inte vad det har tagit åt honom, har hoppar i utan tvekan när man kastar i nått, och simmar gör han med, så duktigt min lilla pojke<3
 
Nu ska jag ta natten, upp tidigt imorn o släppa ut hästarna och efter det packa och städa lite.
 
Gonatt!
 

Femte Juni

Fy vilken dålig uppdatering!
Skärpning för min egen skull!

Men jag har varken haft lust eller ork, och jag har nästan inte varit hemma nånting den senaste veckan.
Kan tyvärr inte uppdatera från min mobil, den är inte direkt av den senaste varianten;)
Men det är påväg en ny pärla, då kan jag äntligen börja uppdatera från mobilen:)

Lite kortfattat om den senaste vecka:
Har tagit det väääldigt mycket lugnare sen jag var hos sjukgymnasten.
Har fortfarande väldigt ont, äter värktabletter regelbundet.
Såret läker fint och inom en snar framtid borde jag kunna börja simma!!
Dlight lever och jag tror allt går bra, hon verkar sköta sig och jobbar på fint hos duktiga Emma.
Helgen var helt underbart perfekt. Tillbringades med min bästa pojkvän!
1 Juni "firade" vi 17 månader, man får ju passa på medans han är hemma:) Vart Bio och sjukt god mat i Örebro.

Det har ju inte hänt så mycket mer än att allt går framåt:)
I eftermiddag har jag Duschat Köttbullen, han gillade det INTE. Men nu luktar han gott och är ren:)

Sitter just nu och försöker boka en Riga kryssning nu på fredag till söndag. Men såfort jag kommer till sidan alla namn ska skrivas in så står det " Val kan inte bekräftas" Va fan?! Betyder det att det är slut då?
Ska prova lite senare..

 
Innan jag ger mig så vill jag berätta att idag var egentligen ingen bra dag.
5 Juni 2013 kommer alltid bli ihågkommet.
Våra två fina Schäfrar Wilma och Jasmin somnade in idag.
De var gamla och har funnits i familjen väldigt länge.
De fick somna in tryggt brevid varandra.
Nu är de på ett bättre ställe där de kan springa o leka o må bra utan smärta.
Det kommer bli så tomt utan dom så det går inte ens att beskriva...
Våra älsklingar <3 :(
 
 
 
 
 
 
Vi älskar er <3 Världens finaste hundar
RSS 2.0