...

Nu ska jag försöka bli av med mina fobier.. Med start nuuuu=)


Har kollat igenom bilderna från sabinas kamera från israel, de var en bra tid! Som jag saknar väldigt mkt, brun var man ju med=)

En bild från sista gången ja var på kibbutzen..

Gud retas..

Varför kan jag inte bara få vinna en miljon för? o bygga ut en till box eller två? Varför är det så...?
Faan vad tråkigt det är när man inte kan få allt man vill ha=)




Usch på dej Gud! Jag vill ha en frisk häst ju.

Finona & Galadriel <3





Skit skit och mera skit

Har hittat några bra sidor på internet där det står lite om gaffelband, här är en av dom..
http://www.equiterapi.com/behandling/artikel.php?id=1&indik=gaffelband


Inte för att det är så himla kul o sitta o läsa men det är ju lite intressant så man får lite mera hum om vad det är och precis hur det fungerar osv. Men jag vet ju att jag kommer ha en låång kall o jävlig vinter framför mig!
Vet inte riktigt vad jag ska ta mej till, jag vill ju rida, hoppa som bara den o tävla nästa år, o framför allt ha rolig med Gala o utvecklas som ryttare, o de här gör verkligen ont i hjärtat på mig.. vill inte ens tänka så långt fram.. Men nu hoppas jag ju bara att hon blir frisk, läker snabbt o bra! Det blir återbesök o februari då ska vi kolla läkningen och då har hon ju ändå vilat i 4 månader, det ända man kan göra är ju att hoppas, hoppas på det bästa.

Det hände alltså för fyra veckor sen nu, när vi skulle åka in till atg o hon sparkade så i transporten.. Så det här har hon alltså fått av sparkarna, och inte av överansträngning! Veterinären sa att det syntes på Ultraljudet att hon hade fått sig en ordentlig smäll, o då var de ändå tre veckor sen, hon hade alltså gått med det här i 3 veckor! Hur kunde jag vara så jävla dum o inte kollat tidigare..
Men hon visade ingen hälta och hon var inter öm alls i benet, hon var bara svullen lite högre upp o jag trodde ju att de kunde vara början till ett överben för det var ju typ stenhårt.

Men nu är det som det är o jag kan inte göra annat än att ta hand om min pärla på bästa sätt..
Finona är ju såklart ridbar o galen som vanligt haha! Men henne kan jag inte rida än förns jag har sällskap till Gala, vore ju inte så ballt om gala får ett hysteriskt utbrott o börjar studsa o ha sig, den risken tar jag inte!!

Så himla synd nu när vi var på g igen jag o gala, allt kändes ju superbra o vi hade gjort våran första hoppträning o allt, jävla skiiiiiiiiiiiiiiiiiit. Ibland vet jag inte vad han där uppe tänker med...


Må bäst!!
Pusss

...

Varken hinner eller orkar skriva så mkt, men tänkte iaf säga HEJ! Ja, jag lever faktiskt.. har inte blivit så mkt tid vid datorn alls men de är sånt som händer.

Jag måste bara skriva, att alllla ni som har friska hästar, för fan va rädd om dom! O lite på magkänslan säger jag bara.. Det skulle jag ha gjort, när man inte minst anar det så står kanske inte allting rätt till. O ja vet ju att det här med Gala nu är ju inte mitt fel, det sa även veterinären, ville bara ha det klart! Men så börjar man tänka på allting som man faktiskt kunde göra annorlunda, om man bara hade gått på den där magkänslan kanske det inte hade varit så illa. Och det här är verkligen jätte tråkigt, för jag ville ju verkligen rida o komma igång o tävla till sommaren med Gala, det var ju min anledning att stanna kvar här nu o inte åka på en gång. Men nu vill jag bara att hon läker o blir frisk helst NU!! Men Det får väl ta sin tid, hon får ta sin tid. Tråkigt att det blir såhär, det känns typ som hela världen föll samman när vi stog inne på atg, jag ville bara kasta mej ner på golvet o skrika o gråta som en liten unge..

Nej nu tog tiden slut...

Hade bra alla, o Ta hand om era friska hästar=) O njut av att dom är friska!!



<3

RSS 2.0