Fredag

Idag har jag hunnit med jätte mycket redan o klockan är bara 14!

Kan börja med gårdagen, var ju med Sabina o plocka svamp i skogen, snacka om allt mellan himmel o jord, skönt med lite syskontid<3
Sen åkte vi till farmor o tog en fika o pratade lite, var skönt o träffa henne:)
Efter de åkte ja hem o lekte med lilla hugo han får verkligen aldrig nog av bollar kan kasta hur länge som helst o han vill aldrig sluta, min söta:)
Efter de åkte ja med Jonas o Marcus till K-hamn o käka lite, skiiiiiiitkul o träffa dom verkligen!! Har sakna dom så in i bomben.
Sen vart kvällen lugn, gjorde ett iq test med mycket mycket bra resultat!!! ...inte.
De gör ja ju aldrig mer om haha

Dagen igår var skitbra o kunde somna väldigt gött med hugo brevid mig, älskar sånna här dagar när man bara känner att allt bara är bra.

Imorse hämta Marcus upp mig så åkte vi ner till jobbet o fika med alla arbetskompisar, gud så skönt o träffa dom. Underbart att få börja jobba på måndag, kommer dock känna mig lite som en nybörjare så tror nog maddie får lära upp mig lite på nytt, men de blir nog bra=)

Efter det åkte vi till skogen, jag mammie, sabina o hundarna. Eller jaa jag vart medtvingad eftersom mamma har blivit ett foto freak! Men de e alltid kul med bilder, klart ja ställer upp om hon vill ta kort!!=)

Och nu kom jag precis in efter en låång promenad med min kära vän Elin, skönt att prata med henne om alllting=) Gick upp till gryten o sen ner till henne, så då har ja fått dagens motion!=)

Så de va min dag än så länge, och jag kommer ha världens bästa helg, har jag redan bestämt mig för.
Hoppas ni får en lika bra helg.

Pussssss




Bilder från idag :)

God Morgon

Vaknade ett par gånger inatt o märkte att hugo låg på exakt samma ställe varje gång, han låg ihop kurad och med huvudet över min arm, myyys<3
Nu har jag precis gått upp o varit ute med honom en sväng, ska bara byta om o greja så ska jag åka ner till Sabina.
Vi ska ut i skogen o plocka svamp, alla tjatar så mycket om den där svampen som finns överallt så jag får väl ge mig ut i skogen jag med.
Fast det ska bli skönt att få lite tid med sabina så kan man rensa huvudet lite:)

Ja har en sån himla konstig känsla av att vara hemma igen, jag trodde faktiskt jag skulle vara överlycklig o tycka det var jättekul! Men istället känner jag mej deppig o ledsen o helt förstörd av att sitta här igen.
Som om allt bara var en dröm och jag aldrig var iväg.
Innan jag åkte så gjorde jag iordning ett kort på Gala o ramade in, sen har jag en liten bit av hennes svans som jag har sattit ett litet band med rosett på. Så igår tände jag ett litet ljus vid hennes kort o fyyyy vad jag saknar henne. Svansen luktar verkligen bara Gala, min fina Gala.
Ska ta mig upp till Bettan så snart jag kan o se med egna ögon att hon inte står där längre.
Men ska bli skönt att kunna åka dit o lukta på alla pollarna, och fölisarna har jag inte sett än, säkert supersöta!
under en veckas tid har jag drömt samma dröm om Gala, exakt samma dröm, och jag blir lika ledsen varje gång jag vaknar. helt sjukt hur drömmar kan beröra en sådär?

Jaja, jag hoppas att den här känslan bara är nu dom första dagarna, det tror jag.
Blir nog bättre med tiden:)

nej nu ska jag byta om o sen bär de av ner till syster.

Ha en bra dag

Pussar

RSS 2.0