Everybody´s looking for love

Japp, nu har ja fått den där låten i huvet som ja lyssnar på hela tiden, men den e juu såå bra=)
Idag har inte hänt så mkt, men har varit otroligt super duper glad! Fast de e många orsaker o alla ska vi inte gå in på men en sak är ju att ja trivs så otroligt men de känns som ja skriver de hela tiden men så är de.
T om apple packing var OK idag, fast det var den hårdaste dagen än så länge men de går bra. Alla vi fick mkt mkt beröm av bossen idag det var roligt, haha. Först sa han att alla skulle komma för han hade något o säga, o då tänkte nog alla att herregud nu ska vi få värsta utskällninge, Men det var de inte utan vi var så duktiga, o de va nog ingen som fatta de först så alla satt helt tysta o typ höll andan haha Men sen sa han Do you understand that this is a big compliment?! Alla bara ahaaa thank you, thank you. Haha så jävla bra, låter väl inge kul när ja förklarar men så jävla bra var de haha.
Aja, efter jobbet gick jag ut i solen såklart! Såå varmt var de=) Men solen går ju ner efter typ 1 tim efter jobbet o då vart de skitkallt på en gång.. Haha men precis nu kom det in en kille på rummet o kolla på mig o han bara ååh, du har fått färg! yesyesyes!=) Men 1 timme om dagen i solen blir ja ju av med spök hyn iaf=) Gött de=)

Sen har ja inte gjort så mkt tagit det lugnt. Imorn äre Pubnight igen, men Cindy ska ta det lugnt för ja ska upp o jobba på onsdag... Får väl se hur de blir med det där lugna..haha
aja nu får ja ge mej.. sitta här o skriva massa crap som ingen vill läsa förutom mamma o sabina typ..
Känner att ja blandar svenska o engelska men dom gillar ju inte att man pratar svenska här så då har man ju tom börjat tänka på engelska,, odd.. Se!? hm.. nej nu ska ja sluta.

Saknar er<3 Känns också väldigt konstig o inte ha pratat med mamma i telefon på flera dagar, vi som alltid pratar även om man är utomlands.. men ja fattar inte hur man ringer härifrån, det går ju inte med vanligt +46 men de kanske är bra annars skulle ja vara fattig nu..
Vi får väl lära oss Skype som alla andra gör här..
Nej NU ska ja sluta!
Pusshej



Kommentarer
Lovisa

Kul att ni fått massor med beröm idag :D



Skype är inte så svårt :) Gratis ärre ju också! hehe ;)

2010-03-23 @ 10:53:10
URL: http://nikonda.blogg.se/
S

KUL att dom där nere redan ser att du fått färg, fy fan va du kommer garva åt mig för ja e så blek när ja kommer till Israel! Och de e inte bara ja å mamma som tkr om att du skriver mkt.. en massa "crap" eller va du vill kalla de <3 Love u baby

2010-03-23 @ 11:41:37
URL: http://irvins.blogg.se/
Alex

Ja läser din blogg, tycker det är jätte kul att läsa om hur du har de!! Kul att du trivs så bra!=)

2010-03-23 @ 17:13:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0