BBQ

har varit på BBQ. Det var för alla på kibbutzen o de var så kul. Dom fixar verkligen allt så bra. Jätte mycket god mat o de var nått "band" som var där o spelade. O alla var samlade det var verkligen superhärligt!
Liora som är ansvarig för alla volontärer (delad plats me Raviv) jag tror verkligen hon gillar mej hehe. Hon är jätte snäll hela riden o hjälper mej med typ allt, eller iaf ber om att få hjälpa. Vi stog iaf o pratade o kom in på hästar. För att när vi gick till BBQ så var det massa hästar i närheten som hade typ satti upp en tråd som staket till en hage. aa iaf.. Så kom vi in o prata om hästar o att ja red o bla bla bla.. O sen efter en stund så kommer hon o presenterar mej för en kille eller ne man eller ne gubbe... vi stog o pratade en stund o han har hästar såååå i slutet av nästa vecka ska ja få följa med honom o rida!! Helt underbart!! Vi ska rida i typ 4-5 timmar ute bland bergen FAN vad glad jag är nu!!! Ska bli så jävla kul verkligen. Kände själv att ja sken upp som en sol när han sa att ja skulle få komma o rida! :D Och det här är inte samma man som den förra jag pratade med. För hans hästar vart ju stulna... Men dom har kommit till rätta nu men ja vill ju inte springa dit o tjata på han direkt. O när dom hade hittat hästarna så var dom inte i världens bästa skick så ja vet inte ens om dom e ridbara..
Men nu iaf så är det bestämt iaf. Ska absolut ta med mej kameran de e en sak som e säker!=)


Nu är klockan tio här o nästan alla sitter ute o dricker o har sig men ja e verkligen super trött så ja orkar inte.. Ska gå o lägga mig så ja sparar lite energi för vårt härliga äventyr som börjar imorgon!! UNDERBART.
Gonatt alla fina! <3


Härligt de ska bli o komma upp på hästryggen igen, fast det är ju inte ens i närheten av mina vackraste pollar. <3



Kommentarer
Mammie

Vad kul för dig, räkna med lite träningsvärk sen. =)

2010-05-07 @ 06:10:40
Lovisa

Nej va kul för dig att få rida igen :D Vilken träningsvärk du kommer ha sen ;)

2010-05-09 @ 15:24:07
URL: http://nikonda.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0