10 april 2013

Jag vet att det är någon som fyller år idag, eller jag är nästan helt säker på det, fast det är någon som inte finns med oss längre idag..
 
fan vad jag har sovit skönt inatt, sköterskan var tom tvungen o väcka mej en extra gång o säga att jag skulle ta mina tabletter, hehe:)
 
Det har ju inte varit så mycket skrivande om häst och mina tankar och känslor kring det.. Det är för att jag orkar inte än, jag orkar inte ta tag i dom känslorna o "bearbeta" som kuratorn säger... Det kommer, visst tänker jag på allt kring hästeriet men jag försöker genast släppa det innan jag kommer för långt in i det. Men som sagt det kommer!
 
Nu måste jag fokusera mig på att klara mig hemma, ser ju inte framemot o ta mig upp o ner ur sängen hemma direkt. Fast jag gör faktiskt stora framsteg varje dag!! 
 
Är lite rädd för hur det ska gå o komma hem, mamma hämtar migoch hon tar Jans bil, den går "mjukast" på vägen, blir dock inte förens efter klockan 15 nångång, så jag har ännu lite tid att träna här! Men hur ska jag komma in och ut ur bilen? Får typ dra ner sätet och försöka lägga mig ner som ja gör när jag ska ner i sängen, jaja det löser sig, en extra smärttablett på det kanske hjälper litegrann.
 
Nu ska jag upp o gå en liten sväng, ska börja med o sätta på mej strumporna, med halkskydd;) och brallorna, tar ju en stund..
 
Tack för att ni läser min blogg! Det får mig extra peppad på att fixa det här.
Som ni ser så har jag fått en annons högst upp på sidan, varje gång den visas så får jag 1 poäng, när jag sen är uppe i 3000 poäng så kan jag "köpa" mig ett nytt tema till bloggen, där man kan ha några olika flikar, exempel "om mig" "kategorier" "bilder" osv:)
 
så 3000 poäng siktar vi på!
Är skitsugen på att fixa en ny header också, någon som är duktig?:) 
 
kramar till er! Och glöm nu inte LEV IDAG! Plötsligt kanske livet tar en oanad vändning...
 
 
 


Kommentarer
Lovisa

Låt det ta den tid det tar med allt, du kommer kunna bearbeta hästeriet snart, men stressa inte, då blir det inge bra..

Riktigt fort har det gått! O det är nog tack vare den där jobbiga sjukgymnasten o sen din vilja o envishet som fixat så det gått såhär fort :) kämpar du såhär så blir du nog bra fortare än tänkt :) dock kommer det komma bakslag, men det gör det ju med allt.. Men det fixar du!!

Alex eller jag skulle kunna pilla ihop nån header :) för mig skulle det nog ta en stund med den, ehum, en är ju lite ringrostig ;)
Kram! <3

Svar: Ja med dom föräldrarna jag har så är det inte så konstigt att jag är som jag är, lite envis som en åsna o vill att det ska hända nu,nu,nu! Hehe:) jaa det får ni gärna göra när ni har tid o lust! Såg att alex hade ny header, skitfin verkligen!!:) jag har lite små tankar om hur jag vill att den ska se ut:)
Cindy Irvin

2013-04-10 @ 09:13:59
URL: http://Nikonda.blogg.se
Lovisa

Aa men hör med Alex, hon är ju duktigare än va ja är ;) hehe, sen är ja ju som sagt ringrostig :)

2013-04-10 @ 21:49:45
URL: http://Nikonda.blogg.se
Lovisa

Aa men hör med Alex, hon är ju duktigare än va ja är ;) hehe, sen är ja ju som sagt ringrostig :)

2013-04-10 @ 21:50:14
URL: http://Nikonda.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0