Impossible is just a word

exakt!
Om en liten stund ska jag åka hem till Jonas och äta och jag gav mig fan på att jag skulle ha jeans på mig idag.
Är trött på mjukisbyxor nu..
Mina jeans ligger fint vikta längst ner i garderoben, först var det ju ett helvete o få fram dom, speciellt om man inte nöjer sig o ta dom som ligger överst, tur jag har min griptång till hjälp<3
Sen o få på sig dom var ju inte det enklaste, men det gick! Efter lite svett och svordomar så sitter dom nu på plats;) Härligt! 
 
Så nu känner jag mig nästan som ny! När man har gått i slappa kläder i flera veckor så känns det riktigt fräscht att vara nyduschad och ha på sig jeans!
Har även ett par nya skor som SKA på idag, det blir kämpigt får lägga mig i sängen o dra på dom som jag gör med strumporna:)
Härlig dag!! Solen skiner och dagen bara väntar på att bli fångad! Alla på jobbet är i Ullared o shoppar loss, önskar att jag hade varit där men Sabina ska köpa med ett nytt regntäcke till Dlight iallafall så då behöver jag inte lägga flera hundralappar jag egentligen inte har till ett dyrt täcke. Ullared täcken funkar fint om ni frågar mig, är jättenöjd med alla jag köpt därifrån, och så behöver man inte gråta blod om det går sönder om det ändå inte kostade så mycket.
 
Nu ska ju alla kronor som blir över sparas så jag kan skicka iväg Dlight på tillridning. Mycket pengar men jag kan leva snålt för jag vet att det kommer att löna sig i slutändan.
 
Nu ska jag se om jag kan göra något med mitt trollhår som spretar åt alla håll innan jag åker.
 
Hade gott!!
 


Kommentarer
Mammie

Tur du är envis <3

2013-04-21 @ 20:39:39
Annelie

:) :)

2013-04-22 @ 05:28:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0